Митичният Маджо се развява на Златни пясъци

Митичният Маджо се развява на Златни пясъци
5 (100%) 1 vote
Маджо движи със солидна охрана, държи се културно обаче

Бизнесменът със съмнително минало Младен Михалев-Маджо тайно е посетил една от най-лъскавите дискотеки в курорта Златни пясъци преди броени дни – разкрива „България днес“, като се позовава на очевидци на случката.

Непосредствено преди закриване на летния сезон съвсем изненадващо за всички присъстващи в заведението Маджо дошъл на крака в нощния бар, който посещават основно чужденци от Англия, Германия и Русия.
„Пристигна с адски много мъже, облечени в черно. Всичките до един бяха негови гардове. Настаниха ги във ВИП ложата, където достъп до тях няма да имат „простосмъртните“ англичани, дошли да пийнат и танцуват. Впечатление направи, че той е с възпитани обноски. Изобщо не искаше да демонстрира кой е. Поздрави с „Добър вечер“ персонала на дискотеката, държеше се мило и елегантно. Престоят му не продължи повече от час“ – разказва пред изданието свидетел на въпросната нощ. Според информатора най-вероятно Маджо е имал среща със свой познат, а не отишъл в дискотеката, за да се забавлява.

Маджо

Маджо винаги движи със солидна охрана

„Михалев е бивш спортист по борба, не употребява алкохол и последното нещо, за което мисли, е да бушува в нощните заведения. Може би просто си е чукнал среща със свор стар другар, летуващ по морето“ – анализират ситуацията нашенци, разпознали една от безспорните фигури на прехода в ъндърграунда.

Маджо избягва показността, трудно е дори да се посочи неговото постоянно местожителство. Той често пътува в Швейцария, където се предполага, че от години живее със семейството си. Прибира се обаче понякога и у нас – свидетелстват запознати. Той има брат, който живее в Силистра и се занимава със собствен бизнес. От много време насам Михалев няма никакви обвинения или вземане-даване с Темида като свидетел – отбелязва изданието. За последно той бе привикан в съда през 2007 г. по делото за убийството на Бай Миле. Маджо е сред малцината, видели Бай Миле жив.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар