Свърши се: Какво се случва с Иван Христов и Ирина Тенчева?!

Свърши се: Какво се случва с Иван Христов и Ирина Тенчева?!
5 (100%) 1 vote

Какво се случва с Иван Христов, че се промени до такава неузнаваемост?!

Иван Христов направо се е свършил. Той не само е луднал покрай подготовката на шоуто „Фермата”, ами направо е станал неузнаваем. Опосумът се е стопил драстично и сякаш с него е извършена пълна промяна.

Екранната половинка и партньор на Андрей Арнаудов е сложил очила. Първа забелязала, че трудно гледа неговата половинка Ирина. Покрай старта на шоуто законната му съпруга открила, че мъжа й присвива очи и се вторачва дълго преди да прочете текста от сценария.

Иван Христов е напълно неузнаваем

Иван Христов е напълно неузнаваем

Тя го посъветвала да отиде на преглед при очен лекар. Офталмологът веднага му изписал очила и Иван Христов вече е с тях, когато чете и когато шофира. Близките на телевизионният водещ непрекъснато го подмятат оттогава, че с този променен външен вид прилича повече на пластичния хирург д-р Ангел Енчев.

Иван обаче изобщо не му било до шеги, защото цялото му внимание и време било погълнато от трескавата подготовка за старта на предаването.

Мнозина обаче се чудят дали тази промяна не се дължи на някакви проблеми в отношенията му с половинката Ирина Тенчева?! Защото той е работил много и преди, но винаги е бил пълен с енергия.

Ролите с партньора му Андрей вече са сменени. Сега Иван Христов ходи непрекъснато с очила, а Андрей Арнаудов вече се е освободил от тях, защото си е сложил контактни лещи.

Зевзеци подмятат, че трябва да се различават по нещо, в случая по очилата, за да ги различават. Иначе двамата изобщо не се различавали. Опосумите обаче изобщо не им е до шеги. Те трескаво подготвят първото по рода си шоу на роден ефир.

В него шестнадесет ентусиасти, подбрани чрез изключително прецизен кастинг ще живеят в условия на селска идилия и действителност отпреди век. Те ще разполагат в близост от мелница, градина, пещ, обор, ниви, кирпичени къщи с външни тоалетни и ще са тотално откъснати от цивилизацията.

Участниците във „Фермата” ще трябва да си приготвят сами храната и това няма да е само симулация, а истинска, ефективна дейност. Базата на единственото по рода си шоу на родния ефир е разположена в близост до Правец. Интересното в случая е и факта, че в тази игра парите няма да имат никаква стойност и власт.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар