Обрат: Истината за Симона Загорова смая всички!

Обрат: Истината за Симона Загорова смая всички!
5 (100%) 1 vote

Симона Загорова остави с отворени усти дори най-близките си приятели!

Симона Загорова не сбъдна очакванията. Щерката на поп фолк дивата Глория е приета да следва, но в изключително интересна специалност. Тя обаче бе твърда относно мерака си да не следва в чужбина, а в родината си да събира ум и разум.

Но докато всеки очакваше даровитото момиче на една от най-тиражираните певици на „Пайнер” да следва поп и джаз пеене в Консерваторията, тя изненадващо ще търка банките в Софийския университет.

Какво стана със Симона Загорова и амбициите й в музиката?!

Какво стана със Симона Загорова и амбициите й в музиката?!

В едно от най-старите висши учебни заведения в страната момичето на поп фолк дивата обаче ще следва не друго, а е записана да учи специалността „История”. Новината обаче предизвиква доста коментари. Защо след като Симона Зогорова завърши средното си образование в музикалното училище не продължава по същата специалност.

Още повече че щерката на Гло е кадърна и много обещаваща в кариерата си на поп певица. Другата версия е, че Симона Загорова просто се е провалила на кандидат студетските изпити и затова е записала да следва история. Тази версия е по-близка до истината, още повече че дъщерята на фолкаджийката не се спря цяло лято.

Тя обикаляше курортите и плажовете на родното Черноморие и вероятно не е успяла сериозно да се подготви за изпитите в желаната Алма матер. Поради тази причина Симона е приета в тази специалност, само и само да не губи годината.

Остава и не без основание съмнението, че Симона е записала да следва в Софийския университет, за да е по-близко до гаджето си Симеон Данев. Направо си е жалко за таланта на гласовитката, която не заради протекциите на майка си е наистина кадърна и имаше обещаващо бъдеще в джаз пеенето.

Вероятно и Глория не е доволна от избора на дъщеря си. Но поне Симона Загорова доказа за пореден път, че може да взима самостоятелни решения, дори в определени моменти те да не са от най-подходящите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар