Близките й в шок: Лияна направи фатален избор!

Близките й в шок: Лияна направи фатален избор!
5 (100%) 1 vote

Лияна отново се завърна при съпруга си, Махмуд я държи здраво!

Поп фолк дивата Лияна, която тръбеше, че е малтретирана психически и физически от кюрда Махмуд отново отиде да живее при него в Турция. В последният сезон на ВИП Брадър тя се жалваше от тормоза на мъжа си и цялата страна стана достояние на нейните оплаквания и хленчене, но сега нещата са се обърнали коренно.

Според близки до фолкаджийката животът й в Турция си е бил направо за завиждане. След нея непрекъснато са търчали две слугини, които са изпълнявали всяка една заповед. Освен това съпругът й е носел на ръце, въпреки че тя се оплакваше че живее в златна клетка.

Лияна се върна при мъжа, който я малтретира, близките й потресени

Лияна се върна при мъжа, който я малтретира, близките й потресени

Лияна се жалваше, че бащата на дъщеря им не й разрешавал да излиза от къщата, но за сметка на това тя си живеела като принцеса. Според източници Лияна е в Турция заедно с дъщеря си Дениз и нямала никакво намерение повече да се занимава с пеене.

Кариерата на братовчедката на поп фолк певеца Константин замря в последните години и брюнетката почти никакъв хит на пазара. Това, че фолкаджийката е отпрашила да живее с мъжа си в Турция опроверга клюката, че бандита се укрива в Азербайджан.

Според американските служби Махмуд е сочен за един от най-големи наркобарони на Балканския полуостров. Самият кюрд обаче отрече изобщо да се занимава с разпространение и употреба на дрога. Той твърди, че неговото семейство е против тази отрова, както и религията, която изповядва.

Мъжът на Лияна отрича да има каквато и да е връзка с бизнесмените от сенчестия бизнес – Поли Пантев и Фатик. Той твърди, че не само е нямал никакви контакти с убитите мутренски босове, но дори и не ги е познавал лично. Кюрдът отрича да е имал и бизнес отношения със своите роднини-братята Саид.

Семейството на Лияна не дава никаква информация за певицата. Те не казват нито къде е отишла, нито опроваргават или потвърждават слуховете, че поп фолк дивата повече няма да се занимава с пеене.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар