Излезе наяве скандална тайна на Фики Стораро

Излезе наяве скандална тайна на Фики Стораро
5 (100%) 1 vote

Тайната му се превърна в една от най-обсъжданите теми във фолк средите

Скандална тайна за Фики Стораро видя бял свят.

Макар Фики Стораро многократно да е заявявал, че търси непорочна съпруга, самият той далеч не може да се похвали с подобна екстра.
На всичкото отгоре стана ясно, че преди време е продал тялото си за пари.

Макар изпълнителят многократно да се е опитвал да убеди обществото, че не се продава, тайната излезе наяве. Оказва се, че Фики Стораро далеч не печели само от хонорарите си от участията, а има и доста мръсни тайни зад гърба си.

Тайната му се превърна в една от най-обсъжданите теми във фолк средите

Тайната му се превърна в една от най-обсъжданите теми във фолк средите

Преди време синът на Тони Стораро направил грешката да разкрие една от дълбоко пазените си тайни пред приятели и както сами се досещате, тя вече не е тайна, а се е превърнала в обществено достояние.
Тази тайна на Фики Стораро се е превърнала в една от най-обсъжданите теми във фолк средите.

Преди година получил примамлива оферта след едно от участията си. той бил причакан от 56-годишен столичен богаташ, който му предложил сумата от 5 хиляди лева, за да се включи в изпълнението на горещите му фантазии. Богаташът имал значително по-млада съпруга, която си мечтаела да има интимни отношения с певеца. Възрастният мъж се съгласил да изпълни каприза й, но при условие, че и той вземе участие.

Отначало Фики Стораро отхвърлил офертата, но след като сумата била увеличена на 10 хиляди лева, не успял да устои и приел неприличното предложение.
След това певецът се похвалил на свои приятели как само за няколко часа „оправяне” на въпросната дама, е прибрал десет хиляди лева.

Това обаче не му пречи претенциите му към бъдещата му съпруга да са доста големи и на първо място е тя да е непорочна.
Тони Стораро също неведнъж е заявявал в интервюта, че семейството му е строг пазител на традициите и няма да се съгласи синът му да си вземе жена, която не е непорочна, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар