Нико Тупарев разкри какъв ще е най-високия хонорар във ВИП Брадър

Най-висока сума за участието си ще получи семейство
0

Най-висока сума за участието си ще получи семейство

Продуцентът Нико Тупарев разкри какъв ще е най-високият хонорар в новия сезон на ВИП Брадър. Според думите му „едно семейство” ще прибере над 100 хиляди лева за участието си в риалитито.
Той обаче не посочи конкретни имена. Разкритието му породи съмненията, че хората, които ще приберат тази сума са Катя и Здравко или известният дует „Ритон”.

Нико Тупарев изригна срещу новото предаване на Иван и Андрей – „Фермата”, което ще стартира в неделя. Той е категоричен, че риалитито е пълна имитация на Биг Брадър, но на запис. Продуцентът не си спести критики и по отношение на шоумен номер едно на България – Слави Трифонов, твърдейки, че отдавна е обезсмислил шоуто си, а що се отнася до култовия сериал на телевизията-майка БНТ – „Под прикритие”, трябва да бъде спрян веднага.

Най-висока сума за участието си ще получи семейство
Най-висока сума за участието си ще получи семейство

Относно необичайното време, в което стартира Биг Брадър тази година, Нико Тупарев посочи, че при все, че решението е било взето от Нова тв, той го одобрява, тъй като има няколко ползи.
Една от тях е, че в страната ни август месец се счита за мъртъв период по отношение на предаванията, а този ранен старт на Биг Брадър е раздвижил конкуренцията.

Изпитанието пред което са изправени Нико Тупарев и екипът му е прехвърлянето от Биг към ВИП Брадър, който е основното предаване.
Продуцентът посочва, че едномесечният Биг Брадър е бил тест за потенциала на обикновените хора, тъй като от доста време не е имало формат с „обикновени участници”.

Въпреки опасенията, че рейтингът на Биг Брадър ще бъде твърде нисък заради отпускарския период и слънчевите дни, в които хората не са пред телевизорите си, се е оказало, че има достатъчно хора, които гледат телевизия и през този период и липсата на градското население не се е оказала фатална.
Паузата около прехода от единия формат към другия ще е минимална. Както обикновено, първо ще бъде излъчен победителят от Биг Брадър и след това ще стартира ВИП Брадър, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.