Страшна конспирация! Владимир Путин бил мъртъв от години?

Страшна конспирация! Владимир Путин бил мъртъв от години?
5 (100%) 1 vote

Владимир Путин е мъртъв от десет години, на негово място е поставен негов двойник

Владимир Путин е мъртъв, твърдят родни конспиратори

Владимир Путин е мъртъв от десет години! Безумната конспирация се появи вследствие на анализите на родни бивши представители на политическия елит и по-точно – на синьото пространство. Стари седесари, близки до Филип Димитров, са категорични, че руският президент е починал още преди десет години, но е заменен с негов двойник, за да бъде избегнат хаоса в страната.

Владимир Путин

Владимир Путин

За да докажат твърденията си, родните политици събират и сравняват снимки на държавния глава на Русия отпреди десетилетие и от сега. Като дори имат намерения да дадат кадрите, а също и записи с гласа на Путин и предполагаемия му двойник, за анализи в специализирана лаборатория на БАН.

Освен това планират да предоставят информацията и на чужди специалисти, тъй като са убедени, че могат да докажат видимите разлики както в изражението, така и в тембъра на гласа на руския президент.

Любопитното е, че тази теория се подкрепя както от бивши министри, така и от скорошни народни представители от Синята коалиция, научиха от vsekiden.com.

Като освен снимки, те си служат и с едно твърдение на бившата съпруга на Путин – Людмила, която преди две години заяви, че той не е жив. Малко след това й изказване беше обявен и разводът на двойката.

Родните конспиратори са убедени, че Владимир Путин действително е починал и е заменен от двойник, което обяснява все по-редките му изяви в медиите, както и силния грим, който носи винаги.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар