Разкриха тайната на Мика Стоичкова – ето какво я мъчи от години!

Разкриха тайната на Мика Стоичкова – ето какво я мъчи от години!
5 (100%) 1 vote

Тайната, която измъчва Мика Стоичкова от години, бе разкрита!

Мика Стоичкова се пъне да заприлича на чалга изпълнителка. Щерката на Модерния ляв отдавна мечтаела да си направи завиден изкуствен горен етаж, на родителите й не давали и дума да се издума по въпроса.Михаела обаче се тресяла от комплекси.

Тя била плоска като дъска и това много я тормозело. Още в детските години момчетата й създали огромен душевен дискомфорт, защото й се подигравали, че вместо моцарели си има копчета за асансьор. Това потискало самочувствието на гордата Михаела и тя мечтаела за деня, когато ще може да вземе самостоятелно решение какво да прави със себе си и с физиката си.

Дъщерята на носителя на Златната топка имала мерак отдавна за силикон по себе си, но все още не се решавала от страх. А и самата тя преди имала крайно отрицателно мнение за пластмасовите момичета и доста остро се изказвала за това, че слагали по себе си изкуствени импланти и вещества.

Мика Стоичкова винаги е страдала, че няма големи дадености

Мика Стоичкова винаги е страдала, че няма големи дадености

Според близки до Мика обаче изказванията й били породени най-вече от злоба и завист.

Засега щерката на футболната легенда си била сложила само филъри в устните. До момента майка й и баща й не й разрешавали да си сложи силикон и да подобри по този начин физиката си. Мика Стоичкова много добре познавала лютия нрав на баща си и не смеела да му противоречи.

Определено голямата дъщеря на Христо Стоичков се страхувала и от операции. Но и не можела да вземе никакво самостоятелно решение, защото все още харчила парите на татко си. И на тези свои години досега не била направила или спечелила нищо самостоятелно, коментирали я зад гърба й нейни познати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар