Неочаквано: Азис преживя страшен кошмар!

Неочаквано: Азис преживя страшен кошмар!
5 (100%) 1 vote

Азис потресен от това, което преживя, никога не беше очаквал това!

Азис е възмутен до дъното на душата си. Досега певецът не е получавал подобна гавра със собствената му личност. Кралят на поп фолка обаче наскоро чул за себе си най-грозната обида. Поп фолк певецът бил наречен от случаен минувач с прозвището „маймуна”.

Това се случило, когато костинбродският славей си правел снимки за албума си, когато се разхождал из Витоша. Той се мяткал из скалите полугол и позирал на фотографа. Тогава покрай тях минало семейство.

Азис признава, че много го е заболяло от чутото

Азис признава, че много го е заболяло от чутото

Възрастният мъж споделил със съпругата и останалите хора от компанията, че „маймуните”, визирайки бежанците били стигнали вече дотук и се разхождали свободно из страната ни. Той искрено се възмутил, че те били вече налазили столицата и дори разкошната планина.

Азис побеснял от тази забележка. Той влезнал в словесен двубой с човека и неговото семейство. На чист български език обиденият певец му изтърсил, че той не е африканското животно, което живее по клоните на дърветата и обича да се храни с банан, а че е поп фолк звезда.

Певецът му казал също, че не му отива на белите коси така да се гаври с непознати, които не познава. Едва тогава човекът, който му е нанесъл най-голямата обида досега го познал. Но не му се извинил искрено.

Той само подметнал, че би приел чернокожите хора в родината си само ако те пропеят народни песни, като звездата на чалга музиката. Възмутен Азис пита в социалната мрежа кой в случая е маймуната и заслужава ли той такава обида.

В противовес на думите, изречени от непознатия възрастен мъж Азис е озаглавил новия си албум от фотографиите в планината „Маймуна”.

На личният си профил фолкаджията продължава да разсъждава, че не е необходимо такава явна омраза към хората, които бягат, за да се спасят от ужаса на войната в своята родина. Поп фолк певецът призовава за повече толерантност и съпричастност към проблемите на страдащите и гладуващите хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Неочаквано: Азис преживя страшен кошмар!”

  1. Galya Pelovska

    сеп. 09. 2015

    Ами не е излъгал човекът?!

  2. sando

    сеп. 09. 2015

    не е излъгал….!!!

Добавете коментар