Опосумът Иван Христов не прилича на себе си (фото)

Опосумът Иван Христов не прилича на себе си (фото)
5 (100%) 1 vote

Приятели го майтапят, че се е превърнал в копие на д-р Енчев

Опосумът Иван Христов се е променил до неузнаваемост и сякаш се е превърнал в огледален образ на д-р Енчев.

След като неговият приятел и съдружник Андрей Арнаудов свали очилата, подлагайки се на операция, Иван Христов се окичи с такава придобивка.
За момента ги носи само когато шофира или чете. Не, че през останалото време не се нуждае от тях, но ги маха от чиста суета.

За проблема с недовиждането първа забелязала половинката на Иван Христов – Ирина.
Проблемът бил очевиден, тъй като често се взирал, присвивайки очи, когато се налага да прочете някакъв текст.

Приятели го майтапят, че се е превърнал в копие на д-р Енчев

Приятели го майтапят, че се е превърнал в копие на д-р Енчев

Иван Христов и колегата му Андрей Арнаудов в момента са под пара, тъй като текат последните подготвителни дни преди старта на риалитито „фермата”. Припомняме, че то ще конкурира ВИП Брадър, тъй като също ще стартира на 13 септември, но в ефира на Би Ти Ви.

Иван Христов забелязал, че напоследък все по-трудно успява да фокусира надписите, които текат на аутокюто и се принудил да се прегледа при специалист. След като станало ясно, че има проблем със зрението и сложил очила, от близкото му обкръжение не спират да го майтапят, че са като две капки вода с пластичния хирург д-р Енчев.

За разлика от него, колегата му Андрей Арнаудов от няколко месеца насам се радва на щастието да вижда всичко, без да му се налага да носи очила. Той се оръсил доста за операцията, но към днешна дата е категоричен, че цената си е струвала.
Приятелите на дългогодишния телевизионен дует се шегуват, че явно все един от тях двамата трябва да носи очила.

Иначе и двамата са в трескава подготовка за първото по рода си риалити в родния ефир „Фермата”. Знаем, че по традиция последните дни преди старта на предаването сякаш са най-напрегнати и парещи.
Двамата продуценти издават, че шоуто ще пресъздаде с пълна достоверност живота такъв, какъвто е бил преди 100 години за разлика от бутафорната селска идилия, която цари в къщата на Биг Брадър, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар