Ивелин Попов смаза Елена Паришева, ударът е жесток!

Ивелин Попов смаза Елена Паришева, ударът е жесток!
4.5 (90%) 2 votes

Елена Паришева болезнено ревнува Ивелин Попов, но явно има защо!

Елена Паришева не може да прости на съпруга си Ивелин Попов. Бившата поп фолк певица е вдигнала чутовен скандал на благоверния си заради поредната му забежка. Националът се заиграл в социалната мрежа с манекенката Боряна Миткова.

Моделът дори споделила, че футболистът й писал доста настойчиво, като я карал да се видят очи в очи. Той просто бил по-настоятелен, но нещата така и не се случили. А в социалната мрежа двамата разговаряли само по по-общи теми.

Елена Паришева не може да прости това на Ивелин Попов

Елена Паришева не може да прости това на Ивелин Попов

Ивелин Попов, известен и като Попето дори блокирал палавницата, като с това искал да покаже на съпругата си, че между него и Боряна не се случило нищо опасно. Това обаче не оневинило постъпката му и Елена Паришева все още била бясна на мераците на мъжа си, твърдят нейни близки.

Боряна Миткова нашумя не само покрай участието си в конкурса „Мис Силикон 2015”. Преди време скандалния модел призна, че е деляла общ любовник с поп фолк дивата Дебора. Бизнесменът обаче имал и други гаджета и тя не се чувствала отговорна, че е имала креватна заигравка с него.

Блондинката показа и писанията до нея от вечния плейбой Митьо Пищова. В тях огромния сваляч откровено заявява, че за да станеш победител в конкурса „Мис Плеймейт” трябва да броиш шестадесет бона, а искаш ли да се накичиш с короната на „Мис България” мизата е малко по-висока.

Боряна Миткова пази и скандалното откровение на Митьо Пищова. В него великотърновеца признава, че е получил от дарение сто бона, когато беше болен и на легло, с които сега си живее царски. Припомняме, че Пищова претърпя операция на коляното миналата година и доста дълго време остана обездвижен.

Тогава той се оплакваше, че е забравен от всички и дори заяви, че ще си сложи край на живота. Това не стана, а днес Митьо Пищова се „радва” на хорското милосърдие и с удоволствие харчи дарените от съжаление пари. И изобщо не се смущава да харчи помощите с широка ръка и да живее повече от царски със средствата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар