Андрей Баташов напуснал този свят обиден и разочарован

Андрей Баташов напуснал този свят обиден и разочарован
5 (100%) 1 vote

Андрей Баташов до последно вярвал, че ще се оправи и ще оздравее

Андрей Баташов бил съсипан от подигравките заради политическата си кариера

Андрей Баташов напуснал този свят огорчен и разочарован. Това разкриха негови приятели, които вече подготвят отбелязването на петата годишнина от преждевременната кончина на актьора. Който почина изненадващо на 29 ноември 2010 година като причина за смъртта му беше официално изтъкната „полиорганна недостатъчност“.

Андрей Баташов

Андрей Баташов

Според близките му обаче зад състоянието му стоят много по-сериозни фактори, които са се отразили пагубно на здравето и организма на любимеца на публиката. А именно – подигравките, които чувал зад гърба си заради депутатската си кариера.

Велислава Дърева, една от най-близките приятелки на Баташов, разказва, че не жените и алкохолът са го погубили, както се изписа по вестниците. „Наричаха го „депутатчето“ заради факта, че беше народен представител от НДСВ. Дори сваляха негови представления от програмата“, разказва Дърева.

Като голяма част от подигравките идвали от негови колеги от театралната гилдия, научиха от vsekiden.com. Баташов до последно не вярвал, че състоянието му е сериозно и дори отказвал да влезе в болница. Актьорът бил убеден, че ще се оправи и дори се шегувал с близките си преди да изпадне в комата, от която така и не излезе.

Самото отбелязване на петата годишнина от смъртта му ще бъде не в деня на кончината му, а в на 10 септември – рождения му ден. Когато секссимволът трябваше да навърши 50 години. В негова памет за първи път ще бъде излъчен и филм за него, направен с благословията на майка му Теодора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Андрей Баташов напуснал този свят обиден и разочарован”

  1. Angelina Mednikarova

    сеп. 08. 2015

    Някой да го е насилвал да влиза в тази корумпирана и обирджийска партия? Те там се натикаха все такива, които си мислеха, че като са до "царя", край, те са всесилни и велики и ще влязат в най-новата история на България! Преди да направиш нещо, трябва да го обмислиш, премислиш, а не да си мислиш, че всичко което лети се яде!!!!!!!!!!! И Стефан данаилов е в БКП, е и?????

Добавете коментар