Нова драма в семейството на Ани Салич

Нова драма в семейството на Ани Салич
5 (100%) 1 vote

Журналистката спря кранчето на половинката си

Водещата на новините по Нова тв – Ани Салич е изправена пред нова драма в семейството й.

Запознати издават, че половинката на журналистката – Бранко Салич страда от непреодолима зависимост към хазарта и често пъти обикаля казината. Той се опиянявал от мисълта за бърза печалба и не пропускал възможност да изпробва късмета си.

Преди време той бил хлътнал до такава степен по машинките, че едва не се стигнало до развод. Близки до семейството издават, че Бранко Салич е пръснал десетки хиляди левове по казината.
Колежките на Ани Салич пък й съчувстват, че се е съсипала заради манията му.
На всичкото отгоре това не бил единственият порок на сърбина. Доскоро той често залитал по чашката. Според някои до това положение се стигнало заради непрестанния контрол, който му налагала журналистката.

Журналистката спря кранчето на половинката си

Журналистката спря кранчето на половинката си

Още в началото на връзката им Ани Салич сложила мъжа си под чехъл като една видна македонка. Бившите й колеги от Би Ти Ви все още коментират как тя взимала цялата му заплата и определяла дневен лимит на половинката си. Макар той да е по-богатият от двамата, е доста по-безотговорен по отношение на финансовите средства.
Всеки лев, който успеел да скрие от властната си жени, пропилявал на автоматите в казината. След това се подмазвал на съпругата си като й приготвял сутрешното кафе.

Всеизвестен е фактът, че преди време семейството се сдоби с къща в софийското село Рударци. Местните разказват, че Ани Салич е изключително превзета особа.
Преди известно време кметът на селото я поканил за кръстница на дъщеря му и останал изненадан от отношението й към Бранко.
Според думите му, журналистката непрестанно го командорела, но пък той бил като послушно кученце.

Местните коментират, че му забранила и пиенето и предполагат, че е предприела това действие, за да не я излага предвид, че си пада по алкохола.
Малцина са наясно, че Ани и Бранко Салич не винаги са разполагали с много пари.
Журналистката си спомня, че съвместния им живот бил подложен на много изпитания. Отначало сменяли квартирата на всеки шест месеца, докато не заживели в първия си съвместен дом – панелен апартамент в „Люлин”, където съсед им бил актьора Малин Кръстев.
Имало случаи, в които разполагали с пари да си купят само половинка хляб и кофичка кисело мляко, които обаче давали на кучката, която тогава била бременна, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар