Гала и Стефан мечтаят за наследник

Гласувайте за статията

Тв водещата Гала страда, че нямат обща рожба с любимия си Стефан

Русокосата Гала и нейната половинка Стефан имат дъщери от предишните си бракове, но нямат свое дете. Това било най-голямата мъка на известната блондинка, тъй като опитите им за общо дете все удряли на камък. Вече 10 години са заедно и се радват на голямата си любов, но мечтата им за наследник си остава неосъществена.

Дружките на Гала разказват, че тя много цени свободата си и не иска да се обвързва с брак, тъй като Стефан я  освободил от семейните окови на бившия й съпруг Кирил. Телевизионната звезда била подложена на истински психически тормоз от предишния си съпруг, че приятелките й се чудят, как е взела важното решение за развод. Те споделят, че имено Стефан бил причината Гала да направи решителната стъпка към своята свобода, иначе и до днес тя щяла да живее с бащата на Мари.

Затова до днес Гала  цени независимостта  си и не ще да се обвързва с халки и подписи. Меракът на Стефан бил да вдигнат пищна сватба, но тя попарила всичките му надежди за брак.

Единственото желание на неостаряващата блондинка било да си имат своя рожба, а не да скрепят любовта си с венчило. Само, че все не се получавало да си родят дете и Гала се хвърлила да си гради телевизионната кариера, която напоследък силно е разклатена. Предаването й „На кафе“ е доста дълго и скучно и рейтингът му е нисък.

Още с началото на новия сезон Гала се натъкна на куп неприятности, които помрачиха настроението, с което тя се завърна от почивката в Малдивите.

Новият декор на сутрешното женско предаване, който Гала не одобрява

Новият декор на сутрешното женско предаване, който Гала не одобрява

Водещата на женското предаване „На кафе“ била втрещена от новия декор на предаването, който според нея приличал по-скоро на такъв от турски сериал. Само, че декорацията е дело на Кремена Халваджиян и Гала си мълчи, защото не може да се опълчи срещу жената на продуцента на сутрешното предаване. Хем трябва да се спасява рейтинга, хем трябва да се съгласи с нещо от което хич не е доволна.

Такива ми ти работи около завръщането на Гала в ефир, след прекрасната ваканция на Малдивите тя се потопи в злободневните проблеми на своето ежедневие.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар