Щерката на Ивайла Бакалова стана истинска красавица! (виж я тук)

Щерката на Ивайла Бакалова стана истинска красавица! (виж я тук)
4 (80%) 2 votes

Рая на Ивайла Бакалова се превърна в истинска принцеса!

Ивайла Бакалова си има достойна наследница и то в лицето на своята дъщеря. Нейната пораснала дъщеря вече се е превърнала в истинска красавица. 13-годишното момиче направо е ослепително в новата си училищна униформа.

То ще бъде за първи път тази година ученичка в Дубай и буквално вече се е превърнала в конкурент по красота на известната си родителка. Рая живее с майка си Ивайла Бакалова от няколко месеца в Дубай. Красавицата е като принцеса и така е отглеждана от своята родителка.

Ивайла Бакалова има достойна наследница по красота в лицето на Рая

Ивайла Бакалова има достойна наследница по красота в лицето на Рая

С правилните си черти на лицето, стройната фигура и неподправената си красота момичето е достойна заместничка на известната си родителка.

Ивайла Бакалова се занимава в арабското емирство в продажба на недвижими имоти. Двете живеят в разкош и контактуват само с мултимилионери. Според слуховете бащата на Рая- Вълка е осигурил скъпарския апартамент в тузарския небостъргач в Дубай, където живеят Ивайла и Рая.

След участието си в топ шоуто „Къртицата” Ивайла нарани жестоко коляното си. Последваха няколко тежки операции и продължително възстановяване. След това скандалната моделка замина в арабското емирство, където живее в лукс. По-късно при нея пристнигна и 13-годишната й дъщеря и двете живеят като истински принцеси.

13-годишната Рая хубава като мама

13-годишната Рая хубава като мама

Въпреки това наскоро Ивайла Бакалова опроверга тиражираните по неин адрес слухове за безметежен и супер скъпарски живот. Тя е категорична, че не живее с богаташи и мултимилионери, но живее спокойно, като работи усилено като брокер на недвижими собствености.

В Дубай се чувства отлично, защото е далеч от клюките и дрязгите и живота й е доста по-семпъл и смислен. Ивайла Бакалова е щастлива с новия си начин на живот и твърди, че се чувства повече от превъзходно в далечната страна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Щерката на Ивайла Бакалова стана истинска красавица! (виж я тук)”

  1. laljo

    сеп. 06. 2015

    Дубай-апартаменти-що не му проверят на тоя парите-от къде саркак са спечелени-

Добавете коментар