Йорданка Христова приюти Григор Стоичков в Царево (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Естрадната легенда  Йорданка Христова се грижи за прочутия си свекър Григор Стоичков

Йорданка Христова и бившето комунистическо величие Григор Стоичков прекарват лятото във вилата на Данчето в Царево. Гостоприемната певица кара ваканцията си в компанията на 89-годишният си свекър и си почива от светския живот.

Вилата на Йорданка Христова се намира в стария град Василико, а 72-годишната естрадна прима всяка година я отваря и приема много гости. Данчето, която може да се похвали с 3500 концерта и с обиколка на целия свят 110 пъти, приема закъсали финансово свои колеги, като им предлага ваканция край морето. Дори композиторът Димитър Йосифов нарича къщата й край морето „Социален дом“.

Бившето комунистическо величие Григор Стоичков на 89 години

Бившето комунистическо величие Григор Стоичков на 89 години

Данчето, както я познават нейните приятели е невероятно гостоприемна и черпи гостите си с вкусни манджи, които сама приготвя. За нея казват, че е голяма домакиня и върти кухнята от зори до мрак.

Гостите пък и се отблагодаряват, като й помагат в поддръжката на вилата. Някой ще боядиса нещо, а друг ще окоси поникналата в градината трева. Истинска идилия цари в лятната къща на певицата.

Йорданка Христова е ценител на домашно приготвените сладка и конфитюри, като сама ги приготвя, а известният и свекър й помага. Комшиите разказват, че от двора на вилата се носело ароматно ухание на прясно сварен конфитюр.

Данчето сама се похвали във фейсбук с първите приготвени буркани със сладко от смокини, които са любимият й плод.

За своя свекър, който е бивш кандидат-член на Политбюро на ЦК на БКП,  тя споделя, че е прекрасен дядо, въптреки напредналата му възраст. Дори бистрел политиката със свои приятели, като чест гост му бил кмета на Царево.

Бившето партийно величие има смелост да говори правдиво и да казва неща, които някои премълчават. Йорданка Христова споделя, че го уважава за позициите, които отстоява до днес.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар