Владимир Путин замени Алина Кабаева с шампионка по борба?

Владимир Путин замени Алина Кабаева с шампионка по борба?
3.33 (66.67%) 3 votes

Владимир Путин се появи в компанията на Наталия Рогозина, тя ли смени Алина Кабаева ?

Любопитна снимка на Владимир Путин и Наталия Рогозина бе публикувана от официалните власти в Кремъл, с което предизвикаха слухове, че президентът е сменил Алина Кабаева. На фотоса двамата са усмихнати и седят един до друг, което само подкладе мълвата.
В медиите дори тръгнаха слухове, че 62-годишния държавен глава се е уморил от гимнастичката и има нова приятелка.

Става дума за известната руска бивша боксьорка Наталия Рогозина (39), която е известна в спортните среди с прякора „Боен чук“, който е получила, защото е непобедима. Любопитна подробност е, че на 29 август тя се е появила с Путин на едно състезание по бойни изкуства в Сочи. Срещата на двамата не би привлякла особено внимание, ако от официалните представители на Владимир Путин от Кремъл не бяха публикували на сайта си една непоказвана и доста многозначителна снимка—Путин и Рогозина седят усмихнати един до друг.
Актът нямаше как да бъде пропуснат, тъй като администрацията на руския президент няма навика да публикува негови снимки с жени. Още по-необичайно е описанието на снимката, което подчертава, колко са близки: Президентът Владимир Путин с бившата боксьорка Наталия Рогозина на турнира.

В социалните мрежи вече се шегуват за сметка на руския президент, защото неговата предполагаема нова приятелка е висока 188 см, което означава, че е 21 сантиметра по-висока от него. Иначе казано, двамата могат да минат за новите Карла Бруни и Никола Саркози.

Доскоро Владимир Путин неофициално свързваше името си с това на Алина Кабаева. За по-близките им отношения свидетелстваше и факта, че президентът изчезна за цели 10 дни, редом с Кабаева, за която се смяташе, че ражда в тайна клиника в Швейцария второто им дете.

Владимир Путин смени Алина с Наталия Рогозина?

Владимир Путин смени Алина с Наталия Рогозина?

vlad 3

Освен това, снимка на двамата на приятелска среща с Берлускони издаде истинските им отношения. Заговори се, че президентът е сключил и таен брак с нея.

vlad 4

Съдейки по фамилиарните усмивки, които си разменят с Рогожина, Кабаева изглежда вече е история…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар