Мето Илиенски е жив?!

1

Мето Илиенски живее в чужбина

Източник на службите направи неочаквано разкритие за Мето Илиенски. Той разкри, че мистериозно изчезналият през 2003 година мафиот, е жив и здрав. Малко след изчезването му той беше обявен за мъртъв.

Веднага след разстрела на Поли Пантев на остров Аруба, Илиенски превзел бизнеса му и започнал да върти търговията със забранени субстанции. Мафиотът решил да инсценира убийството си, тъй като усетил, че има опасност за живота му.

След покушението на сикаджията през него преминавал целия трафик на забранени вещества в страната ни. Илиенски бил недосегаем заради връзките си с високите етажи на властта. Той разчитал на покровителството на политици, съдии и банкери. Той финансирал фондациите на съпругите на повечето от мафиотите у нас.

В резултат от своята дейност, той получил апетитни имоти в центъра на столицата и политическа закрила.

Въпреки, че нямало опасност да влезе в затвора, рискът да бъде ликвидиран от конкурент, бил много голям. За да се предпази, той решил, че е по-добре да емигрира. Мафиотът напуснал страната, а след това пуснал слух за убийството си.

От момента от убийството на Поли Пантев до емигрирането му, Мето Илиенски станал свидетел на цели 13 мокри поръчки, сред който убийството на Илия Павлов, Фатик. Наследникът на Поли Пантев станал свидетел на опитите за покушение срещу Косьо Самоковеца и Киро Японеца.

Още в началото на 2003 година Илиенски стана жертва на атентат. Докато пътуваше с автомобила си, той беше прострелян в ръката. След случилото се той събра всички босове от ъндърграунда и сключи примирие с тях.

Поли Пантев
Мето Илиенски наследил Поли Пантев

Косьо Самоковеца беше настроен скептично към това примирие и с право – същата година бяха извършени много престъпления.

Уплашен от случващото се, Мето Илиенски решил да напусне завинаги страната, пише „Всеки ден“. Той едва ли ще се покаже някога пред бившите си авери.

Източникът на изданието допълва, че е почти невъзможно да бъде примамен, тъй като  е достатъчно интелигентен и разумен човек.

 

 

 

 

1 коментар
  1. Никола Николов казва

    Ама то наш'то МВР ли го търси?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.