Пацо Бекъма с взривяващо изказване за Ирена от Биг Брадър

Пацо Бекъма с взривяващо изказване за Ирена от Биг Брадър
5 (100%) 1 vote

Ритнитопковецът отново успя да предизвика медийното внимание

Панайот Кючуков, по-известен като Пацо Бекъма насочи отново медийното внимание към себе си с гръмкото изказване по адрес на ромката от Биг Брадър – Ирена.

Припомняме, че Пацо Бекъма също придоби известност покрай участието си в риалити формата. Разбира се като голяма част от съквартирантите в пошлото риалити не блесна с кой знае какви умствени способности, но пък зрителите се забавляваха на простотията му.

Панайот Кючуков не пропусна възможността да коментира сегашните участници в шоуто и то най-вече „тънката” им част.
Всеизвестен е фактът, че Пацо смята себе си за изключително вещ познавач на женската хубост, изхождайки от факта, че девойките му се лепят като мухи на мед /според неговите твърдения/.

Ритнитопковецът отново успя да предизвика медийното внимание

Ритнитопковецът отново успя да предизвика медийното внимание

Той оцени задните части и бюста на Силвия подобаващо, но пък за сметка на това ромката Ирена понесе изключително тежки критики. Бившият брадър далеч не бе толкова благосклонен към нея, както към Силвия.
Пацо Бекъма за пореден път изби рибата с изцепката си, заявявайки, че не би правил каквото и да било с Ирена, тъй като устата й миришела много лошо. Тук обаче възниква въпросът откъде бившият брадър е толкова посветен относно миризмата на устата на Ирена? Дали пък не притежава свръхспособността да надушва на какво ухаят хората дори и през екрана?

Не може обаче да се отрече, че Пацо от Гълъбово се възползва на максимум от известността си, която придоби покрай участието си в риалитито. Дори Венета Райкова се беше заела да му търси жена, за което бе направен специален формат.
Очевидно ритнитопковецът се е зашеметил от славата и тя му е подействала като доста силен наркотик.

Той неведнъж подчертаваше колко апетитна хапка е за жените, докато бе в къщата на Биг Брадър. Към днешна дата той не крие, че именно известността, с която се е сдобил покрай шоуто е допринесла за главоломното нарастване на успехите му сред нежния пол.
Той с гордост споделя, че е спрял да брои завоеванията си в момента, в който надхвърлили 500 и допълва, че е направил 180 горещи клипчета с най-готините от тях, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар