Астрологът Мария Асенова: Задава се тежък период

Астрологът Мария Асенова: Задава се тежък период
4.5 (90%) 2 votes

Още на 15-годишна възраст е посочена от Ванга като невероятен екстрасенс

Астрологът Мария Асенова предупреди, че периодът, който се задава ще е изключително тежък.

Топ астрологът, която на 15-годишна възраст е посочена от Ванга като невероятен екстрасенс твърди, че за съжаление не може да каже нищо хубаво за следващите няколко месеца.
Периодът, който се задава ще е изключително тежък, тъй като планетите са се наредили като за революция, твърди Мария Асенова.

Предстоят редица политически и икономически сътресения. Обществото също ще бъде изправено пред сериозни изпитания.
Астрологът посочва, че мрачната прогноза за близките месеци е в резултат на разположението на Луната спрямо Меркурий. Тя съветва хората да запазят спокойствие и да не търсят мъст, тъй като този период е изключително взривоопасен.

Още на 15-годишна възраст е посочена от Ванга като невероятен екстрасенс

Още на 15-годишна възраст е посочена от Ванга като невероятен екстрасенс

Той ще предразполага не само към клюки, а и към предателства на любовния фронт.
Първият лош период ще приключи на 16 септември. През оставащите дни здравето също няма да е пощадено и ще се разклати доста сериозно, предупреждава астрологът.

Дните от 16 до 24 ще бъдат относително по-спокойни и ще предоставят възможност за добро обществено положение. Най-благоприятните дни за професионално развитие и комуникация ще са от 18 до 21 септември, когато ще усетим мощната подкрепа на Меркурий.
Мария Асенова посочва, че Меркурий ще остане ретрограден до 10 октомври, когато ще напусне мъдрата Дева и ще навлезе в дипломатичната Везна.
Именно този период ще е изключително благоприятен за подобряване на финансовото състояние.

Още в средата на този месец се очаква огромен астероид да нанесе сериозни поражения. Не става въпрос обаче за унищожителен сблъсък, а за вредна ситуация, която може да нанесе пагубни поражения върху планетата.
Според астролога, именно на този астероид ще се дължи и задаващата се тежка зима.

Макар мнозина да са на мнение, че тежката зима ще се размине поне на Балканите, Мария Асенова не е на същото мнение. Тя е категорична, че зимата ще е много студена и тежка и припомни, че е направила тази прогноза още преди три месеца.

Следващото тежко изпитание, пред което ще ни изправят планетите ще започне на 26 ноември, когато положението им отново ще е доста тревожно, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар