В Биг Брадър стана страшно

В Биг Брадър стана страшно
5 (100%) 1 vote

Напрежението ескалира за пореден път

В къщата на Биг Брадър стана страшно, след като напрежението ескалира за пореден път.

Желанието на Анита да напусне, бе породено от създалата се ситуация около нея и Илиян. Тя поиска да й бъде предоставена възможност да си изяснят отношенията.
Тя помоли Биг Брадър да й позволи Илиян да влезе в къщата, тъй като имаше двоумение дали да напусне шоуто.
Приятелят й влезе в понеделник след елиминациите.

Още с влизането му под покрива на Биг Брадър обаче стана страшно. Няколко минути, след като прекрачи прага на къщата той отправи заплаха към Богданов, заявявайки, че ще го изкърти.
Очевидно изплашен от заканата, Пламен пожела да напусне предаването и бе категоричен, че няма да позволи Биг Брадър да го замесва в подобни интриги.

Напрежението ескалира за пореден път

Напрежението ескалира за пореден път

Скандалите в Биг Брадър сякаш никога не стихват или ако един от тях се затиши за известно време, то веднага се разпалва друг. И този път риалитито не изневери на същността си. Тези дни при възникналия скандал между Никита Джонсън и Цветелин, той прекрачи границата на добрия тон и изпрати блондинката да работи на „Червените фенери” в Амстердам.

Той бе категоричен, че дори не би искал да среща жена като нея в реалния живот, тъй като е истинска гротеска. Цветелин дори я оприличи на мумия и допълни, че е пълен егоист.
Катя на свой ред бе категорична, че ако това „чудо” се махне, цялата атмосфера в къщата ще се промени на мига.

Цветелин не се подвоуми да скочи и на Аделина. Той бе категоричен, че тя е успяла да заблуди всички с поведението си, което обаче за съжаление е само поза. Действителността била съвсем различна – тя непрестанно плетяла интриги и била много подмолна.
Той дори отсече, че тя ще получи червен картон с цената на всичко.

Цецо напусна шоуто, но това далеч не означава, че опасността за него е преминала, дори напротив. Приятелят на Никита – Боби Ръгбиста е категоричен, че ще му потърси сметка за изречените думи, пише pik.bg.
Не е изключено в последните няколко дни, оставащи до края на шоуто, да станем свидетели на бой в къщата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар