Принцеса Шарлийн и принц Албер по-влюбени от всякога (СНИМКИ) Преглеждания: 18417

0
Оценете този post

Принцеса Шарлийн и принц Албер показаха прекрасните си близнаци Габриела и Жак

Принцеса Шарлийн и принц Албер II изглеждат влюбени и много щастливи на „годишния пикник Монегаските“, който посетиха с двете си деца. На събитието, което символизира края на лятото, проведено в Парка Антоанета за първи път те се появиха с 8-месечните бебета.

Традиционния пикник се провежда от 1993 година до сега, като атракцията тази година станаха двете деца на семейството, Габриела и Жак, облечени в национални носии. През 2013 година принцесата се появи в национален костюм, а сега облече близнаците с такива носии.

Семейството бе посрещнато с много обич и внимание от артисти също облечени в национални костюми. Принц Албер и принцесата позираха пред фотографите, както е обичайната практика.

Преди време се говореше , че доста по-младата Шарлийн се е омъжила за принца насила и е нещастна от своята съдба. Сега присъстващите на тържествата видяха едно много задружно и щастливо семейство, което се радва на прекрасните си близнаци. И наистина дългоочакваните бебета скрепиха брака на своите родителите.

Бебетата се падат внучета на покойната холивудска актриса Грейс Кели, която бе принцеса на Монако и всички отбелязаха, че Габриела и Жак са наследили красотата на прочутата си баба.

Скоро принц Албер, който е на 57 години отпразнува десетата си годишнина, откакто се качи на престола на Монако. На тържеството най-неочаквано неговата съпруга Шарлийн се появи на сцената, за да го поздрави и 37-гошината принцеса направи прочувствено изказване, като обяви Албер II  за „княз на сърцето си“.

Каквото и да се говори по техен адрес семейството на принца на Монако впечатли всички с невероятните си наследници и демонстрираха  колко са щастливи и влюбени, повече от всякога.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.