Вече са ясни съквартирантите във ВИП Брадър и хонорарите им

Вече са ясни съквартирантите във ВИП Брадър и хонорарите им
3.67 (73.33%) 3 votes

Много от родните звезди отхвърлили категорично офертата за участие

До старта на ВИП Брадър остават броени дни и феновете на шоуто очакват с нетърпение да научат имената на известните съквартиранти, които ще прекрачат прага на къщата.

Продуцентите на шоуто обещават, че в този сезон ще блеснат редица родни звезди. ВИП Брадър стартира на 14 септември.

Сред множеството известни личности, зрителите на риалитито ще видят и дует „Ритон”. Култовата двойка се е навила ежедневието й да бъде проследено под лупа срещу сумата от 60 хиляди лева.
Вече имат договорка с продуцентите да разкрият истината за отношенията си с руската звезда Филип Киркоров и разбира се най-вече да разкрият пред зрителите слабите си места като семейна двойка.

Много от родните звезди отхвърлили категорично офертата за участие

Много от родните звезди отхвърлили категорично офертата за участие

Заедно с тях под покрива на ВИП Брадър трябваше да влезе и Драгомир Драганов – Драго Чая, но той се е отказал в последния момент заради забраната, наложена му от телевизията-майка.
Другият съквартирант, който все още се двоуми и сякаш решението му клони към отказ от участие е фолк певицата Преслава. Тя също е трябвало да прибере хонорар от 60 хиляди лева, но на практика, участието й би излязло двойно на организаторите, тъй като са обещали още толкова и на нейните продуценти.
Преслава е готова да плати неустойка за отказа си, но да не влиза в къщата.

Запознати издават, че именно хонорарите на дует „Ритон” и Преслава са най-високите в този сезон на ВИП Брадър, който ще се запише в историята на шоуто като най-евтиният, тъй като хонорарите, които ще получат участниците са най-ниски в сравнение с предходните сезони. Очевидно кризата е ударила сериозно и култовия риалити формат.

Под покрива на шоуто ще влязат още Светлана Василева /40 хиляди/, Луна, Сашка Васева, Катя Близнакова, Кристина Димитрова, Моника Валериева, недоразумението Джорджано /12 000 лв./. Участието на Кичка Бодурова все още е под въпрос.
Звездите, които са отказали категорично офертата на ВИП Брадър са Дарина Павлова, Ивана, Андреа, Нели Рангелова, Васил Найденов, Миглена Ангелова и Деси Тенекеджиева, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Вече са ясни съквартирантите във ВИП Брадър и хонорарите им”

  1. spez

    сеп. 01. 2015

    Koi ot tezi e VIP?

Добавете коментар