Новият сезон на ВИП Брадър крие много изненади

Гласувайте за статията

ВИП Брадър ще стартира веднага след края на този сезон на Биг Брадър

Зрителите очакват с нетърпение старта на ВИП Брадър на 14-ти септември. Веднага след финала на този сезон на Биг Брадър, Големият брат ще завръща в ефир.
Ясно е кои ще бъдат участниците във формата.
Дует Ритон са сред първите, приели поканата за участие. Катя и Здравко ще разкрият много пикантни подробности около личния си живот, както и каква е истината за отношенията им с Филип Киркоров.
Двойката е приела да участва във формата срещу хонорар от 60 000 лева.
До тях се нарежда Преслава, на която продуцентите са предложили същия хонорар. Все още не е ясно какво ще бъде крайното решение на пайнерката. Появи се слух, че тя е отхвърлила предложението.
Заедно с тях трябваше да съжителства и Драго Чая, който напоследък няма никакви ангажименти и не е ясно защо отказва да влезе в Къщата.
Двете позабравени изпълнителки – Луна и Сашка Васева също ще прекрачат прага на Къщата. Те са се съгласили да станата част от продукцията срещу сумата от 40 000 лева.
Очаква се Дупнишката Мадона да разкрие интересни факти от личния си живот и най-вече за отношенията си с Братя Галеви и със своя съпруг.
Луна ще разкрие от къде са парите й е какво е правила в САЩ през последните години.
Сред участниците във формата ще бъдат Катя Близнакова и Кристина Димитрова. Първата наскоро сключи брак с гръцки гражданин, а втората се очаква да разкрие пикантни подробности за връзките си с по-млади мъже.
За никого не е тайна, че Катя Близнакова е много избухлива и обича да си попийва.
Във формата ще вземе участие и Моника Валериева. Тя нашумя като любовницата на Валери Божинов. Интересът към нея се засили след чата на Николета Лозанова и Андреа, в който двете обсъдиха певческите й умения.

ВИП Брадър

Новият сезон на ВИП Брадър крие много изненади

Сред участничките е й плеймейтката Светлана Василева, която има с какво да изненада зрителите.
Джорджано е участникът с най-скромен хонорар. Той се е навил да участва във формата срещу скромния хонорар от 12 000 лева.

Неясно засега е и участието на Кичка Бодурова.
Сред отказалите участие във ВИП Брадър са Дарина Павлова, Ивана, Андреа, Деси Тенекеджиева и Нели Рангелова, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар