Куката с борчове за над 30 бона

Куката с борчове за над 30 бона
5 (100%) 1 vote

Куката я закъса финансово заради липсата на ангажименти

Куката е пред фалит, задлъжнял е с огромни суми

Куката е изправен пред фалит. Актьорът Мариан Вълев, изиграл култовия гангстер в „Под прикритие“, е задлъжнял до ушите и вече има да връща борчове в размер на над 30 бона, издават го негови близки.

Куката закъса за пари

Куката закъса за пари

Заради затрудненото си положение Вълев напоследък се опитвал да си урежда срещи с богаташи, с надеждата да успее да ги убеди да инвестират в проектите му за филми, като по този начин и самият той успее да изплува малко.

Засега обаче опитите му удрят на камък. А причината за незавидното му финансово състояние е фактът, че актьорът открай време е известен с широките си пръсти и не обича да спестява хонорарите си.

И всичко, което е получил в последните години, вече е похарчено. Самата сума не беше хич малка, още повече, че само хонорарът от „Под прикритие“ беше солиден.

Освен него обаче звездата успявал да си докарва солидни допълнителни доходи покрай частни участия в заведения из страната.

Той и колегата му Александър Сано, който влезе в ролята на Косъма, обикаляха по баровете и нощните заведения, където изнасяха кратка развлекателна програма. За която прибираха по два бона на човек, научиха от Hotnews.bg.

С края на четвъртия сезон на сериала обаче, тези участия секнаха. Според запознати именно финансовите проблеми са причината Вълев да размисли и да промени решението си да не участва в петия сезон на поредицата.

След продължителни разговори с продуцентите, той все пак е склонил да продължи да играе ролята на Куката, естествено, срещу солидно заплащане, с което поне малко да покрие дълговете си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар