Миглена Ангелова не стои със скръстени ръце

Миглена Ангелова подготвя грандиозно завръщане, но не като тв водеща. След като предаването на Мадам Искрено и лично беше свалено миналата година от ефира на ТВ7, зрителите останаха с впечатлението, че тя се оттеглила.

Това съвсем не е така. От тогава до днес тя не е спряла да работи. Тв водещата се е прицелила нависоко и в момента работи по мащабен проект. Докато той се реализира тя се занимава с други два проекта.

Известната тв водеща работи съвместно с продуценти от Дания и Русия. С първите тя участва в изготвянето на анкетни карти с психологическа тематика. С вторите те си партнира за заснемането на филми, посветени на руснаците в България и на българите в Русия.

Освен това тя е съпродуцент на един от най-известните китайски канали за икономически новини "Шанхай медия груп". С китайските си партньори тя работи за заснемането на филм, посветен на България. Той ще бъде пуснат до няколко дни в праймтайма на медията, която с аудитория от сто милиона души.

В лентата ще бъдат представени някои от забележителностите на страната. Миглена Ангелова е избрала това да бъдат винарските изби у нас, езерата в Рила, Созопол, Несебър, Велико Търново, както и етнографския комплекс Дамасцена край Казанлък.

[caption id="attachment_455992" align="alignright" width="300"]Миглена Ангелова Миглена Ангелова мечтае за собствена телевизия[/caption]

Според нея страната ни не би трябвало да залага прекалено на европейските проекти, отколкото на намирането на инвеститори, които да започнат производство у нас.

Наред с всичките си тези проекти, тя се е заела с още един по-мащабен проект. Миглена Ангелова мечтае за завръщане в медийния небосклон, но не само като тв водеща, а като собственик на телевизия. Тя иска да създаде собствена телевизия.

За реализацията на този проект са й нужни 10 милиона лева. Тя вярва, че се намери предприемач, който да инвестира крупната сума в начинанието й, пише Хот арена.