Симона Загорова удари в земята Глория

Симона Загорова прекара цяло лято на морето. Причина за това не беше почивката й там, а множеството служебни ангажименти, които има.

Наследницата на Глория е само на 18 години, но вече може да се похвали с много повече участия от своята майка. Напористата тийнейджърка пее всяка вечер на хотелиери по родното Черноморие. Докато майка й не може да се похвали с препълнен график, щерка й работи всяка вечер.

Талантливата изпълнителка прибира по 2 000 лв на вечер. Освен хонорара тя получава и солидни бакшиши. Заедно с нея на морето е и нейният приятел. Младежът е връстник на Симона Загорова, но за разлика от нея той не работи. Това означава, че щерката на Глория разполага с повече пари от него, пише ПИК, цитирайки Хот арена.

Очевидно тийнейджърката е решила да тръгне по пътя на майка си. Тя е едва на 18 години, но вече има две корекции по себе си. И тя като майка си реши да коригира първо носа си. Освен него красавицата е коригирала и устните си, запълвайки ги с хиалуронова киселина.

За тези интервенции тя е получила благословията на своята майка. Наскоро Глория сподели, че тя и щерка й плащат прекалено висока цена за красотата си. Симона Загорова се ожали, че не може да си позволи за излезе без грим, защото след това всички ще говорят за нея.

[caption id="attachment_455877" align="alignright" width="300"]Симона Загорова Симона Загорова с повече участия от майка си[/caption]

Очевидно тя е наследила не само таланта на майка си, но и нейната суета. Напоследък претенциите и морала, които се мъчат да демонстрират, дразнят феновете им. Според тях е нелепо точно Глория да се оплаква от суетата.

Преди няколко месеца Симона Загорова се подложи на диетата, която пази майка й и е много доволна от резултата. Преди бала си тя успя да смъкне цели десет килограма.