Изчезването на Тодор Тумбев, римейк на ужасяващата случка с Мехмед

Изчезването на Тодор Тумбев, римейк на ужасяващата случка с Мехмед
5 (100%) 1 vote

Планински спасители издирват Тодор

Само няколко дни, след като България настръхна покрай ужасяващата случка с 21-годишния Мехмед, историята се повтори отново с 21-годишния Тодор Тумбев.

Връстник на Мехмед се изгубил само на метри от баща си. Този път инцидентът се е случил в района на Черни връх. Семейството на 21-годишното момче, Тодор Тумбев, е в шок от случилото се.
Новината бе съобщена от Информационна агенция „Фокус”, която се позовава на информация на Планинската спасителна служба към БЧК.

Издирването на младежа продължава и към този момент. Спасителни екипи търсят връстника на Мехмед в района, заключен между селата Ярлово и Железница.
От Планинската спасителна служба уточняват, че ситуацията е доста сложна, тъй като Тодор Тумбев няма мобилен телефон в себе си. Сигналът за ужасяващата случка е бил подаден вчера от бащата на момчето. Той разказал, че синът му се отдалечил на около стотина метра от него, след което сякаш изчезнал яко дим.

Планински спасители издирват Тодор

Планински спасители издирват Тодор

Издирването на изчезналия младеж е започнало още вчера. Локализирането му обаче се затруднява допълнително от факта, че в района е имало много хора. За момента не е ясен броят на екипите, които са взели участие в издирването му.
От Планинската спасителна служба дадоха лъч надежда, че този път инцидентът може да завърши с хепи енд, тъй като са получили информация от туристи, които са дали информация за момче, отговарящо до голяма степен на описанието с Тодор Тумбев.
Според думите им, момчето се е изгубило в района на Сухото езеро.

Спасителите се надяват, че 21-годишния младеж не е получил тежка травма в планината. За разлика от Мехмед, Тодор Тумбев е добре екипиран. Това не е първият път, в който излиза в планината.
Надежда на спасителите дава и фактът, че времето е хубаво. Те се надяват да открият изгубилия се младеж най-късно до края на деня. Предполага се, че момчето се е отклонило от правилната посока и се е изгубило, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар