Магърдич Халваджиян сваля звезди на Димитър Рачков и Зуека

Магърдич Халваджиян сваля звезди на Димитър Рачков и Зуека
3 (60%) 1 vote

Продуцентът Магърдич Халваджиян четка с голямата баданарка Димитър Рачков и Зуека

Пресметливият арменец Магърдич Халваджиян неочквано започна да хвали и ласкае подчинените си Рачков и Зуека. В интервю пред най-доброто светско списание „LOVE Style”хитрият арменец не спира да хвали водещите на „Господари на ефира“, като заяви, че те са най-скъпите водещи в България, които ако работеха на Запад щяха да са световни знаменитости.

Изцепките на хитрия арменец не са породени от прекомерна доброта, а имат за цел да задържат в екипа си Димитър Рачков, тъй като комикът хич не му е в кърпа вързан за следващите проекти на продуцента.

Докато Зуека е човек свикнал да слуша шефа си и да разчита на възнаграждението определено от него, то Рачков сякаш е замесен от друго тесто.

Димитър Рачков придоби много знания и опит и сега вече крои собствени планове за своя продуцентска компания. Това е причината Магърдич Халваджиян да хвали наляво и на дясно своите подчинени.

Бургазлията Рачков усети силата в себе си и се убеди, че може сам да се справи и сам да обира лаврите и парите в шоубизнеса. Сега той споделя своите хонорари с арменеца Халваджиян, който надуши намеренията на Митко и всячески иска да го задържи.

Рачков отдавна е убеден, че няма   да му е трудно да работи само за себе си, като дава за пример отделилия се от Слави, Любо Нейков.

Тези идеи в главата на Рачков са притеснили Магърдич Халваджиян и продуцентът дава мило и драго да го задържи в своя екип. Даже стиснатия арменец бил готов да вдигне заплатата на известния комик и всячески се мъчи да му прави четки само и само да остане при него, а не да започне самостоятелен бизнес, като продуцент и актьор.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар