Димитър Бербатов отказва оферта на Домусчиев

Гласувайте за статията

Димитър Бербатов не иска да играе за български отбор

Футболистът Димитър Бербатов без много да мисли отказа на Кирил Домусчиев да играе за Лудогорец. Предложението било много съблазнително, но Митко изобщо не се замислил и моментално отказал.

Кирил Домусчиев обещал на Бербатов един милион и половина в евро. Това се случва малко по-рано през месец август. Освен голямата заплата е обещан и договор за две години. Домусчиев лично разговарял с агента на Бербо, Емил Денчев. А при условие, че Лудогорец се класира на първо място в група „А“ и се нареди между участниците в Шампионската лига и Лига Европа, бонусите щели да са много тлъсти.

Запознати и близки до Димитър Бербатов твърдят, че футболиста просто не му се прибира в България и за това е отхвърлил примамливото предложение.

В момента Митко Бербатов все още не знае къде ще играе и се озърта за нов отбор. Българският футболист има няколко варианта да остане в чужбина и да играе за чужд отбор. Едни от най-сигурните предложения са на Сампдория и швейцарския отбор Сион. Като заплата Бербо щял да се уговори за не по-малко от 2 милиона евро на година от новия си клубен отбор.

Швейцарският футболен клуб Сион все още чака отговор от Димитър Бербатов с надежда да го привлече, като нападател в клуба. От ръководството на Сион са дали срок на Митко до понеделник, да вземе решение за своето бъдеще и да размислил с офертата.

От Сион са готови още утре да подпишат с Бербатов, заявява президента на клуба Кристиан Константин.

Другата възможност, която се очертава пред Димитър Бербартов е да приеме оферта от италианския клуб Сампдория, който иска да замени футболиста Едер с Бербатов.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар