Гала проговори за брак с любимия си Стефан

Гала направи неочаквана изповед за личния си живот пред Мон Дьо. Тя проговори за връзката си със Стефан. Двамата са заедно от десет години. Блондинката сподели, че с времето им връзката става по-силна и по-истинска.

Тв водещата не крие, че слуховете за брак с бизнесмена я дразнят. Тя подчерта, че бракът не я блазни. Двамата с половинката й вече имат по един брак зад гърба си. Гала заяви, че ако има възможност да сключи само църковен брак с любимия си, би го направила. Но за съжаление църквата не разрешава това.

Водещата "На кафе" проговори и по темата за пластични операции. Тя сподели, че е много страхлива и никога не би се подложила на някоя от интервенциите, които предлага съвременната пластична хирургия.

Преди време блондинката с е подложи на ботокс в ефир. Тя не скри, че е изпитала невероятна болка по време на манипулацията и не би я повторила никога.

По отношение на щерка си Мари, Гала не крие, че се чувства виновна. Тя сподели, че откакто дъщеря й е ученичка, нито веднъж не я е изпратила на училище. Гала заяви, че ще се постарае това да се случи на абитуриентския й бал, пише БЛИЦ.

Тя призна, че преди да срещне Стефан буквално е живеела като войник и  изпълнявала какви ли не дейности в ежедневието си. Но сега животът й е коренно различен, благодарение на любимия си се чувства като истинска принцеса.

[caption id="attachment_455771" align="alignright" width="300"]Гала Гала е категорична, че няма да се омъжи за Стефан[/caption]

Това лято той й подари романтична почивка на Малдивите. Заедно с тях беше и дъщеря й Мари. Тв водещата се завърна заредена с много положителни емоции и топли спомени от почивката си на това невероятно красиво кътче.

Докато двамата със Стефан бяха на почивка, за пореден път се появи слух, че той искал да я заведе на Малдивите, за да й предложи брак.