Андреа рухна

Фолк изпълнителката Андреа е съкрушена. Цели пет години тя живее в истински ад. Причина за това е злобата на една от колежките й към нея, разкри добре осведомен източник на Хот арена.

Врагинята на блондинката не стои със скръстени ръце и прави всичко възможно да я съсипе. Изпълнителката, чието име източникът на Хот арена отказва да разкрие, буквално отровила живота на пайнерката. В резултат от постоянните интриги между двете, здравословното състояние на Андреа се влошило.

Половинката на Кобрата много скоро ще напусне "Пайнер". Всичко това дължи на врагинята си, която най-после успяла да убеди Митко Пайнера, че Андреа не е достойна за каталога на компанията му.

Колежката на блондинката най-после успя да постигне целта си и много скоро Андреа ще се раздели с продуцента си. Доказателство за това е, че нейният лик не присъства на афишите за предстоящия концерт на компанията през месец декември.

В него участие ще вземат дори изпълнители, които отдавна не са записвали песни. Андреа, която прави хит след хит, няма да бъде част от събитието, което феновете ма жанра, очакват с нетърпение.

Запознати коментират, че Митко Пайнера е човек, който се влияе от интриги. Врагинята на Андреа е запозната много добре с този факт и умело го използвала, за да убеди музикалния бос.

Чувствителната блондинка не издържала на напрежението. В резултат от постоянния стрес, на който била подложена през последните пет години, в момента Андреа има здравословни проблеми.

[caption id="attachment_455764" align="alignright" width="300"]Андреа Андреа напуска Пайнер[/caption]

Все още не е ясно към коя музикална компания ще се насочи тя. За сега изпълнителка не е коментирала тези твърдения.

Андреа е единствената фолк изпълнителка, която произхожда от заможно семейство. Този факт определено дразни някои от колежките й.

Самата тя неведнъж е споделяла, че не е като колежките си и не й се налага да си търси богати спонсори.