Нов скандал се заформи под покрива на Къщата на Биг Брадър

Нов скандал е на път да взриви Къщата на Биг Брадър. Две от дамите се хванаха за косите, видя Клюки.нет.

Въпреки, че Катя и Силвия са от един отбор, двете дами си обявиха война. Причина за това стана съквартиранта с най-скандално поведение - Цветелин Николов. Двете брадърки са луди по него.

Макар, че поведението му и най-вече отношението му към дамите в никакъв случай не е еталон за подражание, жените в Къщата са луди по него. Дали това не се дължи на материалното му състояние, можем само да гадаем.

Силвия Юрукова беше първата, която се опита да спечели сърцето му. Опитите й удариха на камък. Не само Цецо, но и нито един от господата в Къщата не е привлечен от нея.

Коренно различна е ситуацията с приятелката й Екатерина Балабанова. Огнената блондинка спечели симпатиите на господата в Биг Брадър.

Катето много добре знае, че всички мъже в Къщата я харесват. Тя избра лагера на Цецо, което доказва, че от самото начало го е харесала.

[caption id="attachment_455738" align="alignright" width="300"]Биг Брадър Нов скандал е на път да взриви Биг Брадър[/caption]

Случилото се оказа голям удар за Силвия. Едва ли има жена, която спокойно би преглътнала загубата си и най-вече факта, че друга дама я е победила в битката за сърцето на любимия мъж.

Очаква се конфликтът между тях да ескалира в хода на риалитито.

Двете дами вече си спечелиха неодобрението на зрителите за това, че си падат по мъже като Цецо и Богданов. Двамата не са сред любимците на зрителите. Вероятно бившият футболист ще бъде следващият, който ще напусне Къщата.

Единственото, което го спаси на миналите елиминации, беше всеобщата ненавист към Кристиян. Скандалният плевенчанин си навлече гнева на зрителите още с първата интрига, която спретна. Той заяви, че е преспал с Валери Божинов, но не след дълго лъсна лъжата му.