Цеца Величкович с неподозирани разкрития за Аркан

Гласувайте за статията

Цеца Величкович направи неподозирани разкрития за Аркан

„В живота си по-смел човек не съм срещала. Смелост, която достигаше до безумни висоти“, разказа балканската легенда Цеца Величкович. Изпълнителката, чието истинско име е Светлана Ражнатович, цели 5 години бе щастливо омъжена за подземния бос Желко Ражнатович—Аркан.

Семейната им история е бурна и много драматична. Бизнесменът е пленен от певицата и се жени за нея, въпреки скандалите. 5 години двамата делят добро и зло, докато не го убиват в хотел „Интерконтинентал“. 15 години по-късно Цеца нарушава мълчанието си разкривайки неподозирани тайни от личния им живот.

„Преди да се запозная с Желко нямах никакви допири до престъпния свят. Общувах само с певици от естрадата. Чрез Желко се запознах с останалите босове“, споделя в откровено интервю певицата. Цеца Величкович признава, че е запленена от съпруга си и направо го обожава. Още от първия миг е влюбена в него. И не се страхува, въпреки историите, които е чела за него.

„Бях чела и чула всичко за него още преди да го срещна. Казваха ми, че е твърде опасен, че ако го погледнеш накриво, не дай Боже, първо ще те пребие, а после ще говори с теб. И все пак в живота си, нито по-рано, нито след това, съм срещала по-смел човек. Той беше смел до безразсъдност и лудост. Беше готов на всичко! Как една жена да не умре за него“, споделя в интервю за светско списание Цеца Величкович.

Тя е една от малкото, които виждат и другата страна на Аркан. „Плашеше всички и всеки, но у дома беше кротък като дете“, разкрива още изпълнителката.

Цеца Величкович с невероятни разкрития за Аркан

Цеца Величкович с невероятни разкрития за Аркан

Що се отнася до онова, което я е впечатлило у Аркан, изпълнителката не крие, че това е неговата интелигентност. И допълва, че е останала направо изумена от общата му култура и финес.ceca

„Идеално говореше пет езика, беше изчел цялата световна литература. Беше интелигентен човек, луд и смел, и освен това невероятно деликатен“, допълва Цеца Величкович.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар