Слави Трифонов постави тежък ултиматум на Цветелина Грахич

Цветелина Грахич изпадна в истерия след ултиматума, който й постави Слави Трифонов. Дългия е полудял и буквално коли и беси в момента. Той разчита отново на старите метода за контрол на подчинените си.

Покрай предстоящия концерт нервите му са опънати докрай. Той плаши с уволнение всеки от подчинените си, който не желае да му се подчини. Шоуменът е наредил всички да са на разположение денонощно и да присъстват на всяка репетиция независимо от това дали ще участват в нея или не.

Учиндолецът също така е забранил на подчинените си да се замиват с нещо друго, освен с концерта. Подчинените му вече са изтощени до краен предел. И въпреки, че лятото е към своя край не се очертава да почиват.

Най-изнервена от цялото това напрежение покрай предстоящия концерт на Дългия е Цветелина Грахич. Вокалистката възнамеряваше това лято да се врече във вечна вярност ба своя любим Кристиян Шаламанов.

Тъй като тя не облече бялата рокля, се появиха слухове, че двамата са се разделили. Истината е съвсем друга. Оказа се, че зад това стои Слави Трифонов, пише ПИК.

Той забранил на босненката да сключи брак това лято. Дългия не бил склонен да я освободи, за да се подготви за сватбата си, както и да й даде отпуск след това.

[caption id="attachment_455633" align="alignright" width="300"] Слави Трифонов Цветелина Грахич е бясна на Слави Трифонов[/caption]

Той поставил на Цвети ултиматум, че ако реши да се омъжи това лято, ще остане без работа.

Скандалната босненка е изпаднала в истерия заради отлагането на сватбата й. Преди няколко месеца нейният любим й предложи брак. Тя веднага прие предложението му и побърза да се похвали в мрежата, показвайки пръстена си.

Вокалистката на Дългия още тогава заяви, че мечтае за сватба край морския бряг. За съжаление се наложи да се откаже от плановете си в името на работата.