Мариан Вълев-Куката скъса джоба

Мариан Вълев-Куката скъса джоба
4.25 (85%) 4 votes
Актьорът Мариан Вълев-Куката проси пари за кино от богаташи

Актьорът Мариан Вълев-Куката жестоко е закъсал за пари. Звездата за сериала „Под прикритие“ спешно си търси нови ангажименти след като успя да профука почти всичко от хонорарите, които натрупа в последната година – разкрива „България днес“. Сумата не беше никак малка, понеже освен за ролите му на екран Мариан прибираше много щедри бакшиши за появяването си на светски събития и в реклами. Въпреки това от авоарите му не е останало почти нищо – отбелязва изданието.

Финансовото положение на Мариан Вълев-Куката не е изненада за близките и колегите му. Актьорът, който стана известен с гангстерския си прякор от ролята си в „Под прикритие“, никога не е успявал да бъде спестовник. Дори напротив – на младини често харчел повече, отколкото имал и с това влудявал близките си и семейството си. Хобитата му не били евтини, а и актьорът обичал да се угажда. Пътешествия, скъпи вещи и обиколки по баровете в компанията на красавици поглъщали всичко, което заработвал.

„Има широки пръсти и когато му отпусне края, опуква всичко до стотинка. Често му се случва да живее със заеми и едва да си погасява сметките до следващия ангажимент. Добре, че поне бившата му жена не го тормози за издръжка на сина им“ – коментират в артистичните среди проблемите около лошото момче на българското кино.

Мариан Вълев ще прави свой филм

Мариан Вълев-Куката ще прави свой филм

Точно тези финансови несгоди накарали актьора да се дръпне от светските забави за известно време, с надеждата да открие нови източници на пари. Преди това Мариан Вълев-Куката редовно се появяваше по партита и дори прибираше солидни суми за присъствието си на тях. Хонорарът му удряше до 2 бона, за да се завърти на откриване на дискотека или бар.

Актьорът обяви преди време, че ще прави свой филм и затова му се налага да проси пари от бизнесмени – отбелязва „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар