Бивша на Вальо Топлото разкрива пикантни тайни за връзката им

Гласувайте за статията

Бивша на Вальо Топлото е сред участниците във фермата

Вальо Топлото има защо да се притеснява, ако Дони Василева реши да разкрие подробности от връзката им

Бивша на Вальо Топлото е на път да разкрие пикантни подробности за връзката им. Скандалният бивш шеф на Топлофикация София Валентин Димитров е на нокти, след като е научил, че бившата му любовница – Дони Василева, е сред участничките, които ще вземат участие в новия риалити формат на бТВ Фермата.

Дони Василева е бивша любовница на Вальо Топлото

Дони Василева е бивша любовница на Вальо Топлото

Като според запознати блондинката изобщо няма да си трае за отношенията си с Димитров, а дори напротив – ще разкрие интересни подробности за отношенията им.

Естествено, продуцентите Иван и Андрей са се постарали подобаващо да я убедят да го стори. Дони, която тази година се окичи и с титлата Мис Баба, успяла да влезе под кожата на Вальо Топлото като двамата заедно дори строят къщата в Банкя. Той обаче така и не приел двете й деца от първия й брак и това довело до краха на връзката им. По думите на шофьора на скандалния бивш шеф на Топлофикация обаче, той така и не прежалил Василева и дори в последствие се омъжил за пълно нейно копие.

Преди Димитров пък Мисис Баба 2015 има афера с гръцкия богаташ Аристотелис Фотилас, който е бивш съпруг на актрисата Елена Петрова. Двамата обаче са заедно преди брака му, научиха от Hotarena.net.

Той дори й предложил брак, но тя отказала. След него Дони отново се хванала с грък – по-млад от нея, син на милионери от Атина. Заради проблемите му с алкохола обаче и тази връзка не просъществувала дълго.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар