Малкия Маргин крие двама извънбрачни наследници

Малкия Маргин крие двама извънбрачни наследници
5 (100%) 1 vote
Хлапетата са одрали кожата на боса на СИК Николай Маринов, известен като Малкия Маргин

Николай Маринов – Малкия Маргин, който бе сочен за един от босовете на борческата групировка СИК, крие 2 извънбрачни деца в Барселона – разкрива в. „Уикенд“. Хлапетата били плод на долгогодишната му връзка 40-годишната Аделина Аспарухова – отбелязва изданието.

За раждането на децата знаело само малцина от най-близкото обкръжение на мафиота. Според запознати и двете момчета буквално са одрали кожата на татко си. По-големият – Адриан, бил на 12 години. Преди 3 години Аделина родила и малкия Александър. Всяка седмица Малкия Маргин летял до Испания, за да навести наследниците си. Според източници от ъндърграунда законната съпруга на Николай Маринов била наясно с извънбрачната му афера, според други – хал-хабер си нямала, че съпругът й има и други двама наследници, с които един ден децата й ще поделят огромното му състояние, натрупано през мутренския период на групировките.

Малкия Маргин има паралелно семейство в чужбина

Малкия Маргин има паралелно семейство в чужбина

От законната си съпруга Мария Цвекова Малкия Маргин има други две деца. Двамата се оженили преди 9 години, през 2006 г. Сватбата им бе в националната следствена служба, тъй като по това време Николай Маринов беше в ареста. По-големите деца са от Мария – Моника и Николай. Те са родени, преди родителите им официално да сключат брак.

Съпругата на Малкия Маргин Мария е известна с това, че защитава ревностно съпруга си, независимо какво говорят и пишат за него. Също както и останалите съпруги от антуража на някогашната групировка СИК тя не обичала да се набива много на очи. Няколкото пъти, когато е викана на разпит, мафиотската съпруга твърдяла, че не знае къде се намира съпругът й. Въпреки проблемите, младата жена остава вярна на Николай Маринов и ревностно го защитава – отбелязва изданието.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар