Вдовицата на Косьо Самоковеца е на седмото небе от щастие

Съпругата на покойния мафиот Косьо Самоковеца отново откри щастието. Вдовицата срещна достоен заместник на своя съпруг и няма търпение двамата да узаконят връзката си. След като Ангелинка Димитрова успя да си върне отнетите от нея имоти на съпруга й, тя реши, че е време да сложи ред и в личния си живот.

От една година тя има връзка с мистериозен баровец от Перник, който има бизнес в Гърция. Заради него богаташката се премести в столицата и в момента тя обитава просторен апартамент, намиращ се на столичния булевард "Патриарх Евтимий".

От няколко години тя върти успешен бизнес в столицата, който й осигурява стабилни приходи. Тя не се притеснява, че новият й любим е с нея заради милионите й, тъй като самият той е милионер.

Според запознати много скоро баровецът ще отведе любимата си до олтара. Заради него вдовицата се е променила до неузнаваемост. В ежедневието си тя залага на стилни и същевременно предизвикателни тоалети, подчертаващи дългите и стройните й крака.

Ангелинка е и видимо подмладена благодарение на ботокса и на скъпите козметични процедури, на които се подлага. Бюстът й също е претърпял промени. Хора от обкръжението й коментират, че тя се е подложила на пластична операция за уголемяването му.

[caption id="attachment_455469" align="alignright" width="300"]Косьо Самоковеца Вдовицата на Косьо Самоковеца се стяга за сватба[/caption]

Родителите на показно убития Константин не й сърдят, затова че вече мисли да създаде семейство. Тя пропуска годишнина от смъртта на съпруга си. Всяка година на шести декември тя пристига в родния му град, за да направи помен на мафиота, пише ПИК.

Освен имотите у нас, тя наследи от Самоковеца и два луксозни апартамента в Лондон. В един от тях в момента живее синът й, който учи там.

Амбициозната Ангелинка осъди страната ни в Страсбург за нарушаване на човешките права на нея и сина й. Държавата започна процедура по отнемане на имуществото от съпруга й по член, който вече е отменен.