Дарина Павлова закопа вдовицата на Жоро Илиев Преглеждания: 21567

Изпрати 49 бели рози на гроба на Жоро Илиев
0
5/5 - (2 votes)

Изпрати 49 бели рози на гроба на Жоро Илиев

Дарина Павлова успя да забърка името си в поредния скандал.

Запознати издават, че докато вдовицата на Жоро Илиев – Мая Илиева дори не си направи труда да уважи панихидата за съпруга й, то Дарина Павлова изпратила 49 бели рози на гроба му. Освен това тя запалила и свещ в памет на бившия си любовник.

Публична тайна е, че Дарина Павлова и Жоро Илиев поддържаха доста време бурна любовна афера. Броят на изпратените рози не е случаен, а символизира броят на годините, на които Жоро Илиев щеше да бъде към днешна дата.
Вдовицата на Илия Павлов направила опит да избегне скандала като помолила свои познати да занесат букета с рози на гроба на Жоро Илиев няколко дни преди панихидата му.

Изпрати 49 бели рози на гроба на Жоро Илиев
Изпрати 49 бели рози на гроба на Жоро Илиев

Очевидци обаче разкриват, че букетът от бели рози от Дарина Павлова бил махнат от черния мрамор на гроба на Жоро Илиев няколко часа преди панихидата.
Близки до Мая Илиева издават, че тя отишла на гроба на Жоро Илиев часове след организираната от сестра му Марияна панихида, на която присъстваха стотина от най-близките му приятели.

За никого не е тайна, че Мая Илиева е скъсала всякаква връзка със семейството на съпруга й. Неотдавна майката на Жоро Илиев изплака, че не е получила и стотинка от милионите на сина й, а всички те са отишли в ръцете на снаха й.
Последният път, в който двете разменили няколко приказки бил на погребението на Жоро Илиев преди десет години. Оттогава леля Венка не отговаряла на телефонните обаждания на Мая Илиева.

Преди известно време изплува сензанционната новина, че Дарина Павлова е била бременна от Жоро Илиев. Тя обаче била принудена да направи аборт и връзката им приключила след тази случка.
По всяка вероятност абортът е бил направен зад граница, за да се избегне войната между ВИС-2 и „Мултигруп”. Ако Дарина Павлова беше запазила детето, то щеше да бъде единственият биологичен наследник на Главния, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.