Слави Трифонов разпали нов скандал в детската „Евровизия“

Слави Трифонов разпали нов скандал в детската „Евровизия“
5 (100%) 1 vote

Гневни родители настръхнаха срещу шоумена

Напоследък Слави Трифонов увенчава с грандиозен скандал всяко нещо, с което се захваща.

Детската „Евровизия” също не направи изключение. Родителите на някои участници скочиха срещу Слави Трифонов и изплакаха, че им е писнало от връзкари. Скандалът се е разразил преди избора на 24-те полуфиналисти от предварителния подбор за детската „Евровизия”.
Голяма част от родителите възроптаха срещу Слави Трифонов и екипа му, тъй като категорично „орязали крилата” на децата им въпреки способностите им.

Според тях Слави Трифонов ще пробута до финала само хлапетата с връзки.
Те заподозряха, че в конкурса гъмжи от протежета на членове от екипа на шоумен номер едно на България.
Най-много са протежетата на Слави Трифонов и Евгени Димитров-Маестрото, твърдят гневните родители. Не липсват и такива, които са възпитаници на учителката на Крисия – Свилена Дечева, която също доби популярност покрай даровитата й възпитаничка.

Гневни родители настръхнаха срещу шоумена

Гневни родители настръхнаха срещу шоумена

Други пък са протежета на музикалния педагог Аделина Колева, която мнозина определят като истински октопод в музикалните надпревари и допълват, че половината от децата в „Х Фактор” и „Гласът на България“ са нейни ученици.
Гневните родители твърдят, че именно измежду тях избират Слави Трифонов и екипът му, а всички останали участници са просто за пълнеж.

Една от участничките в конкурса за детската „Евровизия”, е дъщерята на Ива Екимова – Дара, която шоуменът се скъса да хвали колко много музикален талант притежава.
Всички са убедени, че тя ще е една от участничките в конкурса, която ще премине в следващия кръг при все, че не пее добре. За сметка на това пък ще отпаднат наистина талантливи деца.

Майки на някои от децата станали свидетели на това как Ива Екимова си шушукала свойски със Слави Трифонов и Евгени Димитров-Маестрото, пише pik.bg.

Вероятно не е далеч времето, в което задкулисните игрички отново ще бъдат изкарани наяве, както направи Илиана Беновска, която направи скандални разкрития преди да напусне журито на „България търси талант”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Слави Трифонов разпали нов скандал в детската „Евровизия“”

 1. Mortisa Adams

  авг. 27. 2015

  AMI NE "SUSIPVAITE" PSIHIKATA NA DECATA SI
  KATO GI ZAPISVATE V NAGLASENI KONKURSI

 2. Maya Vivid

  сеп. 15. 2015

  Много сте смешни,бе хора..Един качествен човек да има,който да си върши работата както трябва в тази скапана държава,и вие да го наредите.За сведения на "разкритията" ви нямаше нито едно дете от школата на Аделина Колева,дори на кастинг за детската евровизия.А ако имаше,определно щеше да се отличи!

Добавете коментар