Гала се завръща с гръм и трясък в ефира

Гала се завръща с гръм и трясък в ефира
5 (100%) 1 vote

Предаването стартира от понеделник

Водещата на „На кафе” Гала, се завръща в ефира на Нова тв с гръм и трясък.

Продуцентите на Гала повдигнаха завесата на предаването и разкриха някои любопитни подробности от новия сезон. Те посочват, че Гала ще се завърне в ефира на медията в понеделник, а предаването й ще се превърне в истински оазис за зрителите, които искат да избягат поне за малко от сивото ежедневие.

Новият сезон на предаването ще е с доста по-различен и модерен почерк, обещават продуцентите. Още с първото предаване, зрителите ще усетят положителните промени в предаването, които ще направят аромата на кафето им още по-неустоим.

Новият сезон на „На кафе” ще започне на 31 август, когато Гала ще посрещне подобаващо гостите в студиото си и ще разкрие пред зрителите изненадите, които са подготвили с екипа, пише Блиц.

Предаването стартира от понеделник

Предаването стартира от понеделник

Няма и съмнения, че Гала е заредена с нови сили и енергия, след подобаващата й почивка на Малдивите, на която бе в компанията на любимия си Стефан и дъщеря си Мари. Сякаш като по традиция, отдихът й не се размина съвсем безоблачно. Съблазнена от морските дарове, които в различните заведения на Малдивите са в изобилие, тв водещата си причини сериозно стомашно разстройство.

Този път обаче тя бе подготвена за проблема, който не й се случва за пръв път. Гала взе бързо мерки, приемайки необходимите медикаменти. Единственият недостатък от случилото се бе, че трябваше да остане за един ден в леглото , вместо да се наслади на поредната приятна разходка.

До неприятната случка се стигнало, след като Гала консумирала любимата й салата с октопод и миди. Макар заведението, в което хапнали заедно с любимия й дъщеря й да изглеждало доста обещаващо, водещата се сблъскала с този неприятен проблем.
Тя обаче не вини заведението, а прекалено чувствителния си стомах. След първата подобна случка тя вече е подготвена за ситуации от подобен характер.
Гала разкрива, че колкото и да са пресни, някои от морските дарове неминуемо разстройват стомаха й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар