Преслава посвети един от хитовете си на Николета Лозанова

Истината за една от песните на Преслава излезе наяве. Изпълнителката е свикнала да пренася неслуките от личния живот в творчеството си. Такава е историята и на песента "Аматьорка". Парчето е посветено на фалшивото приятелство.

В него Преслава възпява старата любов. Лирическият герой от песента на Преси има връзка с друга жена. Именно нея изпълнителката нарича аматьорка, твърдейки че няма жена, която да измести бившата от сърцето му.

Сюжетът на песента е взаимстван от случка в личния живот на пайнерката. Преди да се раздели с Бирмата, Преси беше много близка с Николета. Приятелките й многократно се опитали да я предупредят, че плеймейтката флиттува с него, но тя отказвала да приеме думите им за истина.

Малко преди да се раздели с него, изпълнителката се убедила в правотата на думите им. Тя видяла истинската същност на Николета.

Преслава прекрати всички контакти с двамата любовници - Бирмата и Николета, едва когато разбрала, че двамата я мамят, научи "Шоу".

[caption id="attachment_455385" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава посвети песен на Николета Лозанова[/caption]

Историята от любовния триъгълник тя решила да възпее в новата си песен. За сега беше ясно, че парчето е посветено на Бирмата, но не беше ясно коя е жената, за която Преси пее.

Публична тайна е, че дори и след раздялата с милионера, той продължава да я следи и да се забърква в скандали заради ревността си към.

Последният екшън между двамата се разигра преди няколко седмици в курорта Слънчев бряг. Бирмата и хората му пребиха гардовете на Преслава. Кървавата случка завърши с арест за милионера от Перник и гарда му.

След скандала дори майката на Бирмата се отдръпна от Преслава. Лидка Станоева, с която до скоро пайнерката беше в близки отношения, заяви че тя е виновна за случилото се, тъй като постоянно провокира сина й.