Роксана смени Бареков с Тони Стораро

Гласувайте за статията

Роксана и Тони Стораро крият афера от около два месеца

Роксана замени журналиста с колегата си

Роксана крие тайна афера с Тони Стораро! Според запознати от около два месеца насам двамата изпълнители крият, че имат афера помежду си като се опитват да замаскират отношенията си като чисто професионални. Двамата се познават от доста време, но искрата пламнала едва преди два месеца, когато били ангажирани заедно за общо участие – циганска сватба в Монтана.

Роксана и Тони Стораро крият тайна афера

Роксана и Тони Стораро крият тайна афера

След като приключили с ангажимента си, изпълнителите се озовали в общ хотел, а както станало ясно в последствие – и в обща стая. От тогава насам прелюбодейците не пропускат възможност да се видят като се оправдават, че имат общи проекти. За да бъде алибито им още по-солидно, те дори записали общо парче – „От гордост да боли“, научиха от hotarena.net.

В момента срещите им са предимно по морето, където и двамата имат участия. Които гледали да съгласуват така, че след това да се засекат, за да могат да отседнат в едни и същи хотели, уж в различни стаи.

И макар да изглежда, че тръпката помежду им е силна, колегите им са убедени, че не става въпрос за нещо повече от лятна авантюра. Стораро от край време е известен с факта, че кръшка на жена си Валя, с която са женени от 20 години. И която е наясно с похожденията му, но предпочита да си мълчи, в името на семейството им.

Роксана пък се прочу повече покрай аферата си с Николай Бареков отколкото с някакви забележителни музикални постижения. Зложелатели дори са убедени, че пайнерката се възползва от Стораро, за да съживи позациклилата си кариера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар