Мика Стоичкова пропищя от Иво Аръков

Мика Стоичкова пропищя от Иво Аръков
5 (100%) 1 vote

Иво Аръков все още се надява, че ще си върне Мика Стоичкова

Младият актьор все още таи надежди, че той и Мика Стоичкова ще се съберат някой ден. След като разбрал, че любимата му отново е в България, той буквално й запалил телефона. Актьорът настоявал да се видят.

Щерката на Христо Стоичков бързо попари надеждите, че някой ден ще се съберат отново. В последното си интервю тя заяви, че бившият й все още се надява, че двамата ще бъдат отново заедно. Тя допълни, че за нея тази страница е отдавна затворена.

Нещо повече – Мика Стоичкова не само е забравила Иво Аръков, но е готова да създаде семейство с новия си любим. От няколко месеца тя има връзка с етническия турчин Айкут. В интервю за известно печатно издание тя каза, че Айкут е човекът, от който желае да има деца.

Мика подчерта, че лично баща й я е запознал с него и двамата много си допадат. Думите й вероятно много са наранили Иво Аръков, тъй като именно нейните родители станаха причината за раздялата им.

От самото начало на връзката им Камата и съпругата му не харесаха Иво. Те бяха на мнение, че младият актьор използва щерка им и е с нея заради финансовите й възможности, пише Хот арена.

Мика Стоичкова

Иво Аръков не може да прежали Мика Стоичкова

След връзката си с него Мика заклейми българските мъже, заявявайки че те не знаят как да се държат с една дама и поведението им е далеч от кавалерско.

След като срещна Айкут тя заяви, че това е мъжът, който винаги е чакала. Наскоро дори се появи слух, че щерката на Камата е бременна. Причина за тези твърдения стана факта, че тя е била засечена на излизане от клиника за гинекология в САЩ.

Вероятно с изказването си, че е готова да стане майка, Мика Стоичкова е целяла да подготви феновете си за благата вест.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар