Фотос на Слави Трифонов и Алекс Раева разкрива истината за отношенията им

Фотос на Слави Трифонов и Алекс Раева разкрива истината за отношенията им
5 (100%) 1 vote

Двамата отричаха, че имат връзка, но истината излезе наяве

Тези дни на бял свят излезе снимка на шоумена Слави Трифонов и Алекс Раева, която разкрива истината за отношенията им.

Любопитният фотос, разкриваш истината за отношенията между Алекс Раева и Слави Трифонов бе публикуван от ХотАрена, подчертавайки, че е получен на редакционната им поща от анонимен подател.
Към фотоса е добавено любопитно обяснение, което гласи, че по всяка вероятност ще предизвика интереса на почитателите на Алекс Раева и Слави Трифонов.

Двамата отричаха, че имат връзка, но истината излезе наяве  Снимка: ХотАрена

Двамата отричаха, че имат връзка, но истината излезе наяве
Снимка: ХотАрена

Снимката, както е очевидно е от доста време. Анонимният подател предполага, че тя е от времената, в които двамата бяха на върха на славата си.
На фотоса са запечатани шоуменът Слави Трифонов и двете певици от „Ку-ку бенд” Алекс Раева и Деси Добрева, заобиколени от охрана, което навява на мисълта, че е заснет в нощен клуб.

Това е една от малкото снимки, на които Алекс Раева си позволява да демонстрира публично по-специалните отношения, които има с шефа си.
Всъщност това е и един от малкото моменти, в които шоуменът Слави Трифонов се появява на публични места, обграден от жени.
Алекс Раева и шоуменът никога не са демонстрирали връзката си, но всички са наясно, че между тях имаше нещо много повече от колегиални отношения и приятелство.

Запознати разкриват, че на моменти шоуменът умишлено е действал така, че да изглежда за широката общественост, че не Алекс Раева, а Деси Добрева е неговата любимка, пише pik.bg.

Така или иначе, Алекс Раева вече е в миналото на шоумена. След раздялата им, тя създаде връзка с диджей Дончо.
Слави Трифонов обаче все още е сам и това буди сериозни притеснения у родителите му. Те искат да ги дари с внуче, докато все още могат да му се порадват. Дори се понесе мълвата, че бащата на шоумена – Тодор му е поставил ултиматум да се задоми и да ги дари с наследник в най-скоро време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар