Иван Костов и Маджо ? Приятели или партньори? (Кой ще обясни?)

Гласувайте за статията

Иван Костов и Младен Михалев –Маджо само преди седмица се хванаха за гушите в невероятен скандалИван Костов и Маджо ? Приятели или партньори? (Кой ще обясни?)

Иван Костов и основателят на СИК  Маджо се скараха в бара на хотел „Адмирал“ в комплекса „Златни пясъци“. Виковете на двамата емблематични мъже се чували по плажа, а третият присъстващ – генерал Атанас Атанасов се включил в разпрата, като умиротворител.

Дотук всичко е ясно. Скандал е имало, две мнения по въпроса няма. Само, че кой ще обясни, в какво отношения са двамата и какво общо има между идеолога на Реформаторския блок и основателя на СИК.

Преди дни рокаджията Ицо Петроф , който имал концерт в хотела станал неволен свидетел на чутовния скандал. В интервю пред Блиц  музиканта потвърди, че политика Иван Костов и босът от подземния свят Маджо са си крещели и са се дърпали за вратовръзките.

Само няма кой да каже във връзка с какво е станала разправията и в името на какво? Всички участници мълчат и чакат да мине време и всичко бързичко да се забрави.

От цялата история, ако си размърдаме мозъка и проследим събитията в логичен ред излиза, че Иван Костов има някакви отношения със сикаджията Младен Михалев-Маджо. Няма значение дали тези отношения са приятелски или по бизнес дела, едно е ясно, че има връзка между двамата, та чак са стигнали до конфликт, а шефът на национална сигурност в Народното събрание се опитва да ги разтърве и умири.

И ако това не е парадокс, здраве му кажи.

Още преди време скандалния писател Георги Стоев написа в книгата си за близките отношения между Костов и СИК.  И какво получи писателят, разстрел, а цели седем години след смъртта му никой не успя или не благоволи да открие убиеца на Георги Стоев. То да беше само неговия, а те са много и трудно могат да се изброят всичките, няма да ни стигне времето.

Според слуховете скандала между Маджо и Иван Костов се разразил по повод  акциите против контрабандата на горива. Младен Михалев обвинил Костов, че уж е във властта, а не може да помогне. Такива са клюките, които се разпространяват. Когато няма друга информация се дава хляб на светските клюкари, а пък знае ли някой, може и да е вярно.

Освен това и друго има. Истина ли е или лъжа, че дясната ръка на Командира-Славчо Христов и Маджо стопанисват заедно плажа на курорта Златни пясъци???

Всички искат да се преборят с модела КОЙ, само, че новият по-добър модел няма как да стане, като се крепи на политическите връзки с хората от подземния свят.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар