Мика Стоичкова най-после сбъдна мечтата си

Гласувайте за статията

Мика Стоичкова най-после сбъдна мечтата си

Мика Стоичкова най-после успя да осъществи голямата си мечта. След като срещна любовта в лицето на Айкут, щерката на Камата заяви в интервю за  Lоvе Ѕtуlе, че вече се чувства напълно готова да стане майка. Вероятно тя е искала да подготви аудиторията за благата вест.

Преди няколко дни първородната щерка на Христо Стоичков е била засечена да излиза от клиника по гинекология в САЩ, научи ексклузивно Клюки.бг  от свои достоверни източници. Твърде вероятно, мечтата й дари любимия си с дете, вече е на път да се осъществи само след няколко месеца.

След като на футболната щерка не й потръгна с любовта у нас, тя реши отново да замине за Америка и да опита късмета си там.

Именно отвъд Океана тя се запозна с Айкут, който въпреки че има българско гражданство не се чувства българин. След шумната си раздяла с Иво Аръков, Мика Стоичкова заклейми всички български мъже.

Тя заяви, че българският мъж е лишен от кавалерски обноски и маниери и не знае как да се държи с една дама. Още тогава разочарованата Мика заяви, че не желае да има връзка с българин.

Мика Стоичкова

Вероятно Мика Стоичкова е бременна

Ето че желанието й се реализира. Нейният любим е от турски произход. Той живее от няколко години в Америка и въпреки, че има и българско гражданство рядко се прибира в България.

Лично Христо Стоичков запознал първородната си щерка с етническия турчин. Двамата са заедно от половин година. Мика не крие, че той е мъжът, който винаги е чакала.

Айкут също е луд по нея и всеки ден се моли в живота им да се появи едно малко ангелче. Мечтите му са свързани с жената на живота му, от която си представя, че ще има поне няколко деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Мика Стоичкова най-после сбъдна мечтата си”

  1. Ganka Jekova

    авг. 23. 2015

    Нали беше влюбена след Аръков в Майми-в някакво момче?Или това е поредната и лъжа?Защо само ни занимава със себе си-тъпа кифла.

  2. Dancho Martinov

    сеп. 05. 2015

    Турска курва!!!

Добавете коментар