Откакто Григор Димитров и Мария Шарапова не са заедно, нашенецът не може да се оплаче от липса на женско внимание

Григор Димитров определено е един от най-желаните родни спортисти. Нашенецът безспорно се радва на засилен женски интерес. Малко преди той и Мария Шарапова да обявят официално края на връзката си, Николета Лозанова даде заявка, че ще го вкара в леглото си.

Въпреки, че плеймейтката се кълнеше, че е постигнала целта си, Гришо категорично отрича за каквата и да било близост между тях. Руски медии дори гръмнаха с вестта, че той и колежката му се разделили заради неговата афера с амбициозната пловдивчанка.

Скандалът между него и плеймейтката стигна дори до заплахи за съд. Мениджърът на спортиста заяви в отворено писмо до медиите, че клиентът му ще заведе иск срещу тв водещата, тъй като твърденията й уронват имиджа му.

Николета се извини публично на Григор Димитров и му пожела много лични и професионални успехи.

[caption id="attachment_455078" align="alignright" width="177"]Григор Димитров Това е красавицата, която е луда по Григор Димитров[/caption]

Ето че сега покрай него се навърта друга известна красавица. Тя е на 21 години е на път да оглави не само тенис листите, но и класациите за най-привлекателна спортистка. Двамата с Гришо се запознали през 2013 година и още тогава между тях прехвърчали искри.

Сега, когато 21-годишната канадка Южени Бушар знае, че нашенецът вече е свободен, е готова на всичко, за да го спечели. Те се запознали по време на тенис турнир в Акапулко. Двамата дори изиграли един импровизиран мач на платформа в Окена, а след това прекарали няколко часа на яхта, пише ПИК.

Красавицата е готова на всичко, за да спечели сърцето на нашенеца. Тя също е блондинка, както предшественицата си. А дали Бушар ще успее да покори хасковлията, това само времето ще покаже.

Запознати коментират, че между тях има невероятна химия.