Анита Болярова от Биг Брадър практикува тантра ето с този човек

Гласувайте за статията
Половинката на Анита Болярова от Биг Брадър заплашва да се саморазправя с всички, които я плюят

Последователката на тантричните практики в леглото Анита Болярова от Биг Брадър се е завърнала от почивка в Бали дни преди да влезе в Къщата на шоуто. В екзотичната страна плевенчанката пътувала сама, за да усъвършенства себе си духовно – разкрива „Уикенд“. Пътешествието било осъществено с нейни собствени спестявания – отбелязва изданието.

„Аз съм на духовен ритрийт в Бали, екскурзия, която сама съм субсидирала. И затова ми е леко на душата“ – е написала Анита Болярова на страницата си във Фейсбук. Терминът ритрийт буквално означава отделям се, отдръпвам се. Като термин изразът се употребява като вид духовно уединение – разяснява изданието.

Анита Болярова

Ето го човекът, с когото практикува тантра в леглото Анита от Биг Брадър

Междувременно, половинката на Анита Болярова от Биг Брадър – Илиян Кюрчев, отправи официална заплаха към всички зложелатели на приятелката му. Със своята визитка 33-годишната плевенчанка предизвика противоречиви коментари в мрежата. Тя призна, че е пребила едва ли не до смърт своя съперница. Днес обаче Анита счита себе си за изцяло чиста и достойна личност, тъй като е преживяла катарзис. В същото време дамата не крие множеството си пластични операции.

Половинката на Анита Болярова от Биг Брадър крие тъмно минало – коментира изданието. Способен е на крайности от любов към приятелката си.
„Искам да предупредя всички, които пишат срещу Анита, да си мерят приказките да не изгори някой“ – заплаши мъжът във Фейсбук страницата на Биг Брадър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар